Ke Wedding lalu terjumpa artis

hari sabtu saya attend wedding ayu & syahrul kat dewan raja muda musa, seksyen 7, shah alam.
ayu ni kawan blogger saya. kenal kat alam maya, pastu terus friend friend di alam nyata 🙂
kebetulan memang takde aral apa 16hb november hari tu, so lets lah ke wedding ayu.
keluar rumah lepas zohor, dalam sejam gak la setapak ke shah alam.
sampai parking apa semua, register, dapat table number 55.
dari jauh nampak lyn dok lambai lambai so terus lah duduk.
sekali seat dengan kty. tokey baju dah sekarang ni kty ehe.
20131117-231428.jpg
20131117-230652.jpg
: : kty, kakak, anak saudara lyn, lyn, mya : :
20131117-231035.jpg
: : of coz dia suamiku : :
masa sampai kat table saya tengok depa semua ada bunjut ni.
terus cam heyyy kenapa ai tak dapat.
lalu dengan tak malunya pegi mintak kat depan.
sib baik mintak tau, kalau tak mesti tak dapat dapat.
siap dapat pilih warna pink tu.
dalam ada telur dan kuih telinga keling favourite encik z. 😀
20131117-231557.jpg
tak lama pastu MC pun mengumumkan ketibaan pengantin.
segak berbaju kuning diraja. sama macam saya sanding dengan encik z dulu.
pun pakai warna kuning gini gak ha. nama pun raja sehari kan, pakai kuning baru feel lebih :-p
20131117-231009.jpg
raja sehari dah mengambil tempat semua, apa lagi, makan laaa.
saya dengan encik z memang kelaparan sebab tak makan apa.
eh makan roti dalam kereta otw datang sini je, harus kelaparan hebat.
20131117-231055.jpg
: : hidangan : :
sementara makan ada persembahan.
pastu tetengok ada sorang awak ni kemain hebat nyanyi lagu cina dengan tamil.
ok la lagu cina tu macam ramai je orang tau kot, tapi lagu tamil?
harus lah saya terkagum kagum. pastu bila tengok laaa rupanya si amy.
haaa korang kalau nak tau, yang saya up entry jubah cantik saya pakai dari amyhakim tu, haaa inilah tokeynya.
inilah dia puan amyhakim.
bukan takat pandai berbisnes, pandai menyanyi juga.
korang kalau nak tengok jubah cantik cantik boleh ke website amyhakim ok.
20131117-231135.jpg
: : amy yang bersuara lunak merdu : :
usai majlis semua moh la kita berundur diri.
ok last snap sebelum bergerak.
20131117-231117.jpg
20131117-231214.jpg
: : suka sangat tengok persembahan gendang dipalu depa ni : :
20131117-231246.jpg
: : q nak salam kaup dengan pengantin : :
20131117-231255.jpg
: : tapi tengok haaa meramainyaaa : :
tetiba pandang kanan nampak seseorang yang macam ku kenal.
terus bagi signal belok kanan. hehe.
20131117-231319.jpg
: : amat in the house!!! : :
grrrrr geramnya tengok dak amat ni ha.
selalu pun tengok dalam ig yan je.
ni dapat tengok sendiri live cam eieiieiei rasa nak cubit cubit je ha pipi pau ia tu.
amat ni anak yan, pun kawan yang kenal dari dunia blog 😀
tapi yan ni saya rasa dah lupa kot dia ada blog.
berbulan bulan tak update kot!
20131117-231325.jpg
: : lyn, amat, yan, mya : :
20131117-231331.jpg
amat amat… auntie keje B** tau.
amat pandang auntie atas bawah ‘ada amat kisah?’ kata amat dalam hati.
20131117-231351.jpg
: : rakaman selamat pengantin baru untuk ayu & syahrul : :
kembali masuk dalam q.
sampai jugak giliran berpeluk cium dengan ayu.
20131117-231408.jpg
: : muahs muahs : :
20131117-231414.jpg
: : si pengantin baru : :
selamat pengantin baru syahrul & ayu.
semoga kekal hingga ke syurga.
(L)
dan diakhiri dengan gambar bersama aiman.
ada ke kaktin kata tak konal?
derrr???
20131117-231451.jpg
vanilla coklat?
diandra?
mentor, protege rahim maarof?
tak kenal gak?
tsk :-[

26 thoughts on “Ke Wedding lalu terjumpa artis

  1. salam mya,
    itulah kakak letak gmbr berdua kat moment wechat
    haram kawan eh konal.geram je kakak. kihkihkih

    huhuhu..dpt gak mya snap gmbr ngn perantin ..

  2. mungkin k.tin layan citer omputih je tulah dia x kenal
    gurau2 je ye k.tin

    tahniah pengantin! berseri2

    • tu la pasal.. kesian dia jalan sikit orang stop nak bergambar.
      tapi dah nama artis kan. redhooo je laaa..

    • penahhhh… tapi suara dia biasa2 aje la…
      dia juga adalah pemain bolasepak bawah kebangsaan bawah 21 tahun masa tu laa..

  3. assalam..salam ukhuwah…dil knal..aiman hakim redza…i like dia dlu..vanilla coklat..tapi sejak couple n selalu brlakon sama dgn aweknya tuttt…kureng skit…hihihi…..

    • saya tengok gitu2 je diandra tu so tak berapa tancap sangat di kepala.
      tapi vanilla coklat tu haaaa… cairrrr.. he he..

Comments are closed.