Genie Bra yang selesa angat angat

hari tu kan saya ada masuk contest kat blog ceera.
simple je contest tu pun ha.
takyah nak perah otak pikir sangat ke hapa.
pastu ada saya bagitau kat ENTRY NI yang saya menang kan.
so menunggulah dengan penuh kesabaran. ceera kata kak ira pos lepas cuti maal hijrah.
tapi cam dah seminggu lebih eh tak dapat-dapat pun lagi genie bra nya.
saya guna alamat rumah walaupun tau takde orang kat rumah sebab nanti kan poslaju akan tinggalkan slip tu.
so ingat nanti pi je la ambik kat pejabat poslaju melawati sana.
segan nak tanya ceera sebab yer lah menang contest kan, bukannya saya beli ke pun.
tapi cam dah lama sangat merisau jugak la so saya email la ceera tanya.
ceera bagi tracking number semua, saya cek tetengok ada kat pejabat poslaju batu caves.
motip kat batu caves sana?
rumah saya setapak kot. selalu pun kalau apa apa poslaju memang amik kat melawati.
ok fine. saya pun pegi la batu caves collect.
bagi tracking number segala.
saya cam pelik la gak napa tak dapat slip tu ek?
gamak jatuh ditiup angin kot? bersangka baik.
tapi masih pelik sebab dah dekat 2 minggu, kenapa la orang poslaju tak call follow up?
kan ada nombor phone receiver kat borang poslaju tu? hmmm…
anyway, genie bra dah selamat sampai di tangan saya.
dan adalah selesa angat-angat bila dipakai.
nanti dapat bonus (if any) saya nak up lagi barang satu dua set.
korang pun kalau nak try boleh usha kat facebook.com/bra/love atau kalau nak cepat contact je kak ira terus. whatsapp 012 9789311.
20131126-212611.jpg
say bye bye to bra bertali dan berdawai!
jom bertukar ke genie bra! (H)

18 thoughts on “Genie Bra yang selesa angat angat

    • RM90 satu set. satu set ada 3 helai.
      mau kah? kalau mau kakak ostajah hadiahkan sempena harijadi adik baby yang ke 35 tawon. #iniseriyes

          • ok jugak kan. ala2 sport bra, bole pakai time jogging. aummmm bole laa kak, saye terima nikahnye..hehe

            tp mahal tu.. takpe ke huhuhuhuh i iz segan hihi

              • miaawww malunye hihihi. ya aulohh Kau berilah kakak ostajah normayah sopiah bonus sebanyak berbulan-bulan tunaaaaaiiiiii

  1. Sokongannya padukah kak? Teteps besau ni kang aku jalan hayun kaki kiri, teteps hayun ke kanan. Hayun kaki kanan, teteps hayun ke kiri. Tak selari kang. Kihkih.

Comments are closed.