Di Balik Tabir Birthday Yasmin ke 9

mengadanya nak dibalik tabir bagai kan tiheeee..
sebab nak di balik tabir bagai la dah sebulan entry peram tak berupdate.
kena gigih gak kasi update ni kalau tak sampai bila nak publish nya.
ok lets story.
16 oktober hari tu kan birthday yaya yang ke 9 tahun.
tapi dah nama pun hari kerja, so kenot lah balik on time.
so balik weekend tu.
19hb oktober hari sabtu buat la birthday partynya.
dia ajak kawan kawan sekolah dia je pun.
pastu saudara mara. tu je la.
first time la ni buat birthday party ajak kawan sekolah dia.
sebab selalu pun kan buat kat KL je.
_MG_5983
: : beg goodies saya beli kat GM plaza chow kit : :
_MG_5984
: : paperbag balance dari birthday party yaya tahun lepas pun saya buat tambah tambah : :
_MG_5985
: : dalam beg letak ini. gula gula, jajan dan pen comel : :
_MG_5986
: : candles beli kat kedai kat taman melawati : :
_MG_5991
: : apam polkadot saya order kat neenee : :
kebetulan saya tengah google nak tempah kek, terdampar kat blog neenee.
memang cantik sangatlah sebab dia memang ada kat taiping.
korang yang kat area taiping hah kalau nak order kek, apam, boleh pegi kat blog neenee.
nak tengok lebih jelas apa yang saya order, boleh baca entry neenee kat SINI.
_MG_5997
: : jajan, muffin dan lollichoc : :
_MG_6004
: : ruangan tandatangan : :
_MG_6005
: : deco 1 : :
_MG_6006
: : deco 2. cici bukan sebahagian dari deco yer : :
berapa kali saya tiup belon asyik la meletup kat mulut.
ada gak yang bila dah gantung, satu satu meletup.
_MG_6007
: : lagi deco yang tak berapa nak deco so takyah nak deco sangat lah : :
_MG_5996
: : cici, yaya, caca : :
_MG_5998
: : cici gembira dapat pakai topi birthday : :
_MG_6020
: : mama masak bihun sup ayam : :
_MG_6021
: : nuggets, burger & sosej : :
_MG_6029
: : agar agar jagung, siti si jiran sebelah bagi : :
ok sambung sat lagi nooo :-p

16 thoughts on “Di Balik Tabir Birthday Yasmin ke 9

Comments are closed.