Corat Coret di Birthday Yasmin

ala kalau tak tau nak komen apa, takyah komen pun sokayy.
konsep kat blog maya dot com ni ialah tiada paksaan dalam mengomen *jeling masy
sambung lagi kisah hari jadi yaya yang ke 9 tahun.
dah encik z snap banyak gambar, saya zass je lah update.
dari kosong tak berupdate, haaa kome jugak yang membosan nanti kan.
ni kira kiranya gambar gambar random lah sepanjang hari kejadian.
layankan ajer.
_MG_6013
: : haa pegi duduk sebelah candy buffet tu. penat mommy buat : :
_MG_6012
: : candy buffet yang tak berapa nak candy dan tak berapa nak buffet : :
_MG_6017
: : gossip lettew : :
_MG_6028
: :  kawan sekelas dan se action song : :
_MG_6022
: :  haa sekeping je la gambar abang long ni ha. cici plak masa yaya potong kek dia pi bantai tidur. tu yang takde dalam gambar tu. tsk : :
_MG_6026
: : jemput makan anak-anak : :
_MG_6030
: : mak pengantin yang membz ke siti situ sana sini : :
_MG_6031
: : terimalah hadiah yang tak seberapa ini, kata kawan yaya : :
_MG_6033
: : anak-anak yang berwajah suci lagi murni bak minyak seri murni : :
_MG_6100
: : gambar kaklong pun haa sekeping ni je la pon. nur aisya masih dalam perut : :
_MG_6093
: : kekecik dah pandai BFF ok. harap BFF la sampai besar eh. kalau tak BFF sampai besar pun, takyah la gaduh maki hamun ke apa k. jangan tiru aksi auntie ostajah ketika muda remaja : :
lepas semua dah makan, lepak kat depan buat aktiviti sikit.
pemenang pakaian paling menepati tema, pastu persembahan nyanyian.
takde la persembahan sangat pun.
tapi saya suruh depa nyanyi. sapa nyanyi dapat hadiah.
pastu reramai nyanyi lagu tegar la, lagu putih putih melati la.
bebudak kan. enjoy je la.
_MG_6094
: : gambar opah pun yang nie je la ada. lupa betul nak ajak opah bergambau sama. adoiyai : :
_MG_6097
: : haaa turn sapa plak lepas ni nak nyanyi : :
_MG_6098
: : thumbs up. suara awak memang begini (Y) : :
_MG_6104
: : bukak hadiah I : :
_MG_6106
: : bukak hadiah II : :
_MG_6101
: : bukak hadiah III : :
ada satu je lagi entry. saya janji. esok last.
refresh lagi blog saya pukul 9 k. boi.

8 thoughts on “Corat Coret di Birthday Yasmin

  1. hey ape ni petik nama i!~ sekian komen saye kali ni. bertemu lagi di entry yg akan datang. wassalaaaaaaaam *masuk gear reverse* haha

  2. selain dari kek, budak2 time sambut harijadi sgt2 alert pada jemputan dan hadiah…if hadiah kurang mula la muncung sedpea, bila hadiah banyak giler…confirm senyum sepanjang hari…heheheh…thats my Yaya..

    • saya ajar yasmin jgn berharap sgt dgn hadiah dari orang, sebab nama pun hadiah kan.
      bukan boleh kita xpac orang nak bagi ke idok

  3. bestnya yaya dpt byk hadiah
    budak2 klu hari jadi gini, hadiah yg di tunggu nya..
    tapi seronok even kecik & murah pun, yg penting di hargai & menghargai..
    alaaa budak2 kan.. nak dorg happy jer

Comments are closed.