Beli, Menang dan Terbang bersama Saudi Gold

walaupun saya ni berdua je dengan encik z tapi boleh tahan gak kebuntuan hari hari balik kerja nak makan apa.
kengkadang cam eh awak la decide. eh awak la, eh awak la. eh apa lak saya?
eh awak la. dan begitulah seterusnya sampai la kat rumah.
tapi sekarang tidak lagi dengan adanya produk saudi gold. cewahh.
kalau gamak dah taktau nak makan apa, haa jom je la balik rumah kita goreng produk saudi gold.
awak goreng? ye la ye la kata encik z. heee.
20131027-224130.jpg
: : mexicana scallops with nacho cheese & bratz blackpepper bratwurst. dedua pun sedap : :
20131027-224137.jpg
: : hah besar dan panjang. memang puas hati bila ngap : :
20131027-224148.jpg
: : sedap bang? : :
tak cukup makan bratz blackpepper bratwurst, goreng plak mexicana scallops with nacho cheese. dalam tu ada cheese. sedap!!
20131031-195503.jpg
: : goreng sampai sakit leher. sian abang i : :
20131031-195517.jpg
: : nyammm nyummyy : :
20131101-124708.jpg
: : nampak ke idok cheese kat tengah tengah tu? : :
produk saudi gold bukan takat 2 jenis ni je tau, ada banyakkkk lagi.
ada yang jenis balls, patties, drummets. ikut tekak korang memasing lah.
korang yang selalu cam eh taktau nak makan apa, tapi nak makan yang lite lite je, sila lah beli dan penuhkan peti ais korang. memang sungguh praktikal.
paling paling paling penting, produk saudi gold adalah halal.
scallop-Small-e1383037184768
oh yer sekarang saudi gold tengah buat contest tau.
hadiah dia pulak bukan calang calang.
kalau kau menang memang wajib la berkompang bagitau satu kampung he he he.
peraduan-beli-dan-terbang-Small-e1383037413113
cemana nak join?
senang sesangat.
korang cuma perlu beli produk saudi gold bernilai RM25.
pastu isi borang. kendian masukkan borang dan resit pembelian ke dalam kotak peraduan yang disediakan oleh pasaraya terpilih.
hah senang ke tidak tu? takyah nak tulis cogankata ke hapa.
menang kalu, fly fly pi itali la koranggg.
kalau tak menang pi itali pun, hadiah saguhati p shanghai ok!
cepat cepat. tarikh tutup penyertaan 21 disember 2013.
kalau nak tau lebih lanjut tentang produk saudi gold, korang boleh ke http://www.saudee.com/

6 thoughts on “Beli, Menang dan Terbang bersama Saudi Gold

Comments are closed.