Salam AidilAdha :)

Assalammualaikum korang,
Ramai ke yang bercuti hari ni?
Mesti la ramai kot eh? Kata esok raya.
Saya tak cuti sebab raya kat KL je.
Ingat boleh la pose pose maut je datang office ni tup tup dapat arahan kena relief PA kat office VIP lah pula.
Kalau tau nak kena relief baik saya ambik cuti. Sentap tau.
Hari ni saya tak scheduled kan apa-apa entry.
Tapi saya ada banyak cerita nak share.
Ok la takde la banyak sangat tapi ada lah ceritanya.
Lagipun esok kan raya, so kita ambik feel feel raya je lah eh hari ni.
Siapa yang bekerja tu selamat bekerja.
Siapa yang cuti #untunglaaaa.
Salam AidilAdha korang 🙂
(L)

8 thoughts on “Salam AidilAdha :)

  1. Selamat Hari Raya Aidiladha Maya… saya kerja hari ni, kang lepas maghrib baru balik kampung… ceewah… maklumlah kampung dah dekat sekarang… 🙂

Comments are closed.