Nak tengok Yaya & Caca berlakon tak?

alhamdulillah, video yang saya submit untuk blogbuster campaign nuffnang dah diapproved.
dan start semalam dah ada kat blog saya ni ha.

ambipur

blogbuster campaign kali ni bertajuk “Ambi Pur Home Tectonic”.
oleh sebab nak buat pun cam senang, saya pun zasss.
tapi kali ni extra excited. up terus sampai 3 video.
ni video yang pertama. dalam kereta.
lakonan bersama yaya & caca.
memula tu saya nak buat dengan yaya je.
tapi tetiba caca bersuara dengan perlahan ‘mommy, boleh tak kalau caca nak ketawa sama’
sebab kat hujung video tu saya suruh yaya ketawa.
terus rasa cam olololo siannya caca.
ok la meh berlakon sekali. gitu.
20131008-093356.jpg
video kedua saya buat kat raub. rumah parents abang long.
kali ni berdua je dengan caca.
masa ni hujan, takde elektrik. hantamm ja buat video.
terror budak caca ni hafal skrip tau.
20131008-093347.jpg
video yang ke 3 saya buat sensorang.
haa gigih biarkan pinggan mangkuk kotor terdampar dalam sinki.
dengan kain baju berlonggok.
semata mata nak buat video ni he he.
20131008-093404.jpg
macam iklan blogbuster tempoh hari jugak, video ni letaknya kat bawah entry saya yang terbaru.
so mintak tolong korang play sampai habis eh.
tapi itulah kadang kadang saya pun tak paham waktu bila yang bebetul dia play.
semalam saya tengok kat ipad, sekali tu je dia play.
bila bukak lagi dah takde.
kat pc pun sama. so saya memang tak berapa paham.
nasib nasib korang lah kot.
cam lepas 15 minit dari video pertama, korang refresh lagi lah untuk video lain k.
kalau kata tak keluar kat blog saya ni, korang cer tengok kat blog saya http://www.butiknormaya.com pulak. sebab kat situ pun ada video nya.
kena nonton yang yaya & caca berlakon tu.
sebab macam cute gila kot!
tq nuffnang!!!
more blogbuster campaign plis…. 😉
p/s : video ni akan run kat blog saya sampai 20 oktober je. harap-harap korang dapat tengok la eh.. 🙂

4 thoughts on “Nak tengok Yaya & Caca berlakon tak?

Comments are closed.