HBB Caca ^__^

lepas balik dari wedding amir & adibah, saya pegi LEP.
lama benau rasanya janji dengan caca nak belikan dia hadiah birthday.
birthday dia 20 ogos hari tu kot.
tak ke dah dekat sebulan.
dah call kaklong sesiap kata nak bawak caca keluar.
so saya sampai dia dah siap elok menunggu je.
cici tengah tidur.
macam la kalau cici jaga nak bawak ia kan.
ke jusco equine je.
masuk kedai buku suh dia pilih hadiah.
memula dia cam rambang mata, ujung ujung beli kertas lukisan dengan krayon je.
walhal saya dah kata harga prezen RM50.
bagus caca eh, macam paham paham je mommy 2,3 menjak ni cam kemiskinan tegar.
20131003-104630.jpg
lepas beli prezen jalan jalan je.
ni ayah nya tengah buli.
nanti caca masuk sekolah, bawak bekal ni pegi sekolah yer.
apa ayah ni! kata caca.
20131003-105025.jpg
lepas tu lepak kat secret recipe.
apa ke panas benau secret recipe equine jusco ni ek?
makan dalam kepanasan, sungguh hazab.
mohon secret recipe tingkatkan tahap hawa dingin di sini.
order set budak je. mini burger 4 ketul. sedap.
encik z ambik air teh apa tah.
saya share dengan caca ice lemon tea.
pastu beli satu slice chocolate indulgence, kata birthday kan.
20131003-105003.jpg
20131003-104805.jpg
: : excited nak melukis : :
lepas habis satu lukisan, bawah tu dia tulis nama dia.
tapi dah tak tulis caca ok.
dah big big girl. dia tulis SHA je.
besok dah besar lagi gamak tak bagi panggil caca kot.
apa kelas nama caca kan.
shasha. baru urban. hiksss..
20131003-104732.jpg
: : anak saudara dan emak saudara : :
20131003-104834.jpg
caca ke shasha ke, tetap anak saudara mommy yang mommy sayang.
selamat hari jadi yang ke 6 tahun nur shazleen binti khiruizam.
mommy sayang caca with big big love (L)
balik rumah kaklong tengok cici dah bangun tidur dah.
lepas ni nak kena melayan peel cici plak la membesar.
awas cici, awak dah nak jadi kakak tau pas ni.
20131003-104848.jpg

2 thoughts on “HBB Caca ^__^

Comments are closed.