Genie Bra? Nakk!!

lately ni rancak betul orang berniaga online kan?
salah satunya ialah genie bra.
hari tu kaktin la menciwi kata beli genie bra.
harus saya lah menjeles.
tup tup tetiba tengok ceera up status kat facebook kata ia tengah buat contest dan hadiah kemenangan adalah genie bra!
wow wi. tengok syarat penyertaan pun cam sap sap soi je, so letsss mencuba nasib.
Cuma perlu letak link blog ceera. ok done.
like facebook ceeramoon. dah lama dah like. so done.
like facebook facebook.com/bra/love.bra ok done jugak.
letak gambar genie bra. ok dah.
Screenshot_2013-10-31-13-39-47
wpid-IMG_20130909_111221
kan? senang baitu je.
kekira cam ni luck dengan tak luck je la ni.
ceera, akak memerlukan genie bra. kasihanilah kakak awak ini *buat muka kesian
korang kalau nak try pun sempat lagi ni.
tarikh tutup hari ahad. pemenang ceera umum hari isnin.
good luck! 😉

5 thoughts on “Genie Bra? Nakk!!

Comments are closed.