Feel feel Winter lol

saya ada bagitau korang kan rumah saya tu kalau pepetang angin mesti kuat je. sejuk je.
tapi bab yang rumah penthouse tu toksah la hangpa dok nak percaya sangat.
memang la tingkat 18 tapi idok ler penthouse.
semua nak percaya bulat bulat. panggg sat gi baru tau.
ok di satu hari weekend di petang hari dia punya angin sejuk cam fuuuu macam kat korea i tell u. penah pegi korea ke pun kan nak buat perbandingan ni? tsk.
ok la sejuk macam kat taiwan. heee..
lalu pepoyo pakai la winter jacket. eh tapi seriyus memang sejuk tau.
aterrr bukak sliding door, bukak pintu leluas memang la angin kan.
*jeling kakred
sesekali nak bagi i poyo pun takleh tau kakred ni.
20131014-120543.jpg
: : tengok tisu tu berterbangan : :
ok gambar statik tak memberi impak sangat, nah tengok keek ni.
bak kata di, poyo is my middle name. sokayyy.
poyo kat blog sendiri. tak kacau orang pun khennn.
Oct 12, 2013 | Winter di Setapak by normaya11 on Keek.com

 

dalam kesejukan feel feel winter, layan cerita the conjuring.
boleh tahan tanjat gegurl jugak cerita ni kan.
saya paling tanjat yang masa mak depa terperangkap kat bilik bawah tanah tu, tetiba tak semena ada tangan bertepuk dalam gelap tu.
aaaaaaaaaa takuitttt.
siapa nak feel feel winter di kuala lumpur meh la datang rumah ai..
😛

12 thoughts on “Feel feel Winter lol

  1. x rugi la ada winter jacket tu leh pakai kat penthouse akak pulak ye..
    feeling2 winter sonata gituuuuu

  2. Mmg sejuk pun penthouse kau kak. Masa jln dr lif nk ke pintu tu gigil2 i.

    Dah la dgn hujan rintiknya. Dgn aku migrain. Terus rasa mcm kat itali. Motip kaitan migrain dengan italy?

Comments are closed.