Sentap!

zichrie yang bengang sebab blackberry mak ngah tak boleh slide.
lepas tak boleh slide tu, dia hentak hentak kat lantai gamak dia ingat rosak kot.
sentap tau mak ngah sob sob sob..

ni masa majlis kesyukuran kat rumah SIL saya.
FIL saya nak pergi menunaikan haji minggu depan, insyaAllah.

20130909-001817.jpg

20130909-001808.jpg
: : zharief : :

zhafrie tak nampak batang hidung langsung.
tidur gamaknya.

balik dari kenduri tu singgah ali maju.
2, 3 hari tekak saya teringin nak minum nescafe ais.
tapi bila balik rumah je rasa mual loya terus muntah kau.
susu kot. flush balik semua makanan dalam perut, huhu.

50 50 nak pegi matta fair ke idok.
last last pegi jugak.
pukul 6.30 petang baru gerak.
sampai pwtc pukul 7.50 malam.
pukul 8.30 dah keluar. ekspress kau.

sentap jugak sebab tak banyak booth yang jual tiket USS.
banyak pun cam pakej dengan hotel, transport segala.
me dont want. me only want to buy USS ticket.

20130909-001827.jpg

20130911-084209.jpg

kalau beli online kat website sentosa tu, lepas convert dalam RM198.00.
darab 3 orang? RM600?
*nangis tepi singa merlion

10 thoughts on “Sentap!

  1. Kalo g USS tu, singgah gak kat South East Asia Aquarium..sebelah-menyebelah dgn USS..bebudak mesti suker..

  2. Mya, paling murah boleh dapat RM159 hari tu… Kalo nak try call agency tu tanya ada lagi ke tak, nanti emel I…

Comments are closed.