Pro & Cons Pasangan

last week tak semena mena adil whatsapp.
seselama ni ia mana lah ada whatsapp.
sms je.
ni baru tukar smartphone la ni setiba tiba ada whatsapp.
pastu dah ada instagram bagai.
melangkah la setapak lagi dalam dunia telekomunikasi katanya.

encik z takde whatsapp.
kaklong takde whatsapp.
mama apatah lagi. yaya apatah lagi la kan.
geng whatsapp saya bebalik orang sama je pon.

image

dah ada whatsapp ni cam syok sikit la nk sembang gebang kan.
kalau sms tu cam tak berapa feel kot.
nak sms, tunggu reply, sms lagi.

tapi macam kaklong tu dia memang toksey sangat benda-benda gini.
facebook dia tu pun abang long yang create.
yang saya ni facebook encik z saya yang create.
terbalik kan.

ujung ujung baik kaklong, baik encik z dedua pun facebook depa terdampar he he.
ye lah kadang kadang pasangan ni ada kontranya yer dok.
kang kalau dah dedua laki bini dok pose pose depan pc mengadap facebook, apa ke hal pulak.

asal jujur percaya mempercayai, insya Allah semua pun akan ok 🙂

14 thoughts on “Pro & Cons Pasangan

  1. hehe samalah ngan somi saya dh berkurun br ada fb
    seb baik sy yang create kan
    barulah dia maju setapak..dptlah keep in touch ngan kengkawan

  2. hmmmmmmmmm…

    eh bila2 ada free kami ada benda nak sembang ngan hangpa lah.. haritu masa kat rumah kami, dah teringat nak habaq tapi hangpa plak kalut nak balik, jadi kami simpan dulu..

Comments are closed.