Dengan Lelaki Lain

isnin lepas keluar lunch dgn my girlfriends.
naza, hasin, remember.
memula plan nak pegi makan ayam penyet kat the curve, tapi sebab dah lambat, pegi tanglin je lah.

saya ambik ikan cencaru. hasin ambik sotong.
naza & remember ambik ikan keli.
uihhh sedapnyerrrrrrr.
tanglin dah maju.
siap ada performance live band lagi hah.
ke memang ada dah lama? saya yang taktau? huhu.

20130905-150557.jpg

20130905-150611.jpg

depa kata lepas lepas ni nak buat perjumpaan sebulan sekali.
ala ala meeting gitu.
saya sebagai pembantu tadbir ni follow je lah kan.
saya bukannya busy pun. depa lah.

tiap kali jumpa topik tak penah tinggal ialah bila kita nak mengandung ni?
he he.
yer kami semua sedang mencuba untuk mengandung.
hasin ada 2 orang anak, lelaki & perempuan.
kira dah selamat la kan kat situ. tapi dia nak lagi.

remember sorang. naza sorang.
saya keluar la statement ‘korang ok la at least dah ada sorang’
pastu naza jegil pandang aku ‘habis kau bukan ada sorang jugak ke?’
terus saya jawab ‘tu anak dengan lelaki lain’
terus depa cam ‘hoiiiii’
hahahahaha.

statement anak dengan lelaki lain tu macam porque je kan?
yer yer maksud saya nak anak dengan encik z lah.
suka kona tau. hikss..

24 thoughts on “Dengan Lelaki Lain

  1. Wahhh tajuk suspend gituuu!!haha..
    Saya pon tgh berusaha..hikhik..saya doakan utk kak maya juga..insyaAllah..usaha kuat2 kak.. 😀

      • alaaa kenapeeeee… tak sepadankah kami? ;-(

        kene la riki2 semua mamat kt bengnegare lps ni kot2 ade. ihihihi

        • sepadan tu sepadan tapi nak tunggu fahrin masuk meminang mungkinkah terjadi???
          bengnegare ramai la yang ganteng2 tapi masalahnya muda belia plak.
          sanggup kah?

  2. hihih ayat spontan awak tu yg best baca tu…
    inshaAllah ada rezeki utk awak nanti mya…
    saya doakan…
    aminnnnnnnnn

  3. Ok la tu tajuk BEST!!betul la tu dgn lelaki lain janji yg halal yer dak..lain ler kalo yg haram mcm……….eh xpe la!!hiksss.. 😀

Comments are closed.