Dah kalah tu redha je lahh..

hari sabtu saya pegi nonton encik z main futsal.
sebab dekat je dengan rumah saya, kat KSL Futsal Centre berdepan NSK.
tu yang cam gigih pegi.
kalau jejauh mungkin tak kuasa.

masa saya sampai tu game encik z dah lepas 2 game.
tapi sempat la saya nonton 2 game lagi.
tau je la futsal main bukannya lama kan. bukan macam bolasepak.

sempat jugak tengok team perempuan main.
ni kira cam sukan lawan team team la kat office saya ni ha.
ada 3 grup, kijang, kupang, pitis. begitulah.

20130908-234713.jpg

20130908-234731.jpg
: : ida si sportswomen pun ada : :

sesampai tu saya check in kat facebook.
tengok apa si june ni komen.
sentap ok. nak kena budak kecik ni.
nanti la akak jumpa awak, harus akak sinsing lengan baju kurung awaskannn awak.

20130908-234812.jpg

so encik z menang ke kalah?
kalah. sob sob.
menang kalah kan adat pertandingan. redha je lah yer..

8 thoughts on “Dah kalah tu redha je lahh..

  1. Ehh nama ku!!hikhik..amboiii nak sinsing lengan baju ya..nak jumpa kt mana??bus stop??haha.. 😀 *larikkkssss…

Comments are closed.