Breakfast di Kopi Oey

good morning pekanbaru!
ni pemandangan dari hotel.
ok la tak menarik view nya tapi nampak masjid agung annur.
azan pun kedengaran sayup sayup di halwa telinga.

20130917-234714.jpg

siap siap terus pegi breakfast.
oh, saya ambik pakej breakfast sekali dengan tune hotel ni.
senang takyah nak teraba raba cari nak breakfast kat mana.

20130917-234726.jpg
: : dalam lif ada cermin. lalu tak reti reti snap gambar tiheee : :

P9160127
: : voucher breakfast ambik dulu kat reception yer : :

20130917-234734.jpg
: : duduk kat bahagian luar sebab tak de orang langsung : :

jujur jadi djoedjoer. apa ke menyusahkan nau.
set breakfast merupakan pilihan ommelette atau nasi goreng ayam. kopi atau teh.

kopioey

P9150120

P9160135
: : kicap dengan sos  cap AKU yang sedap sangat! : :

kalau kata korang tak beli set breakfast online, boleh je jugak makan kat sini.
macam macam pilihan makanan ada.

P9160132

P9160137
: : beer helping ugly people have sex katanya. tskk : :

perut pun dah kenyang, hati pun banyak senang, apa lagi, ayo ikut saya mutar mutar 🙂

10 thoughts on “Breakfast di Kopi Oey

    • heee tu la pasal. ganas bebenau tagline nya.
      sila lah follow cerita jalan2 saya ni sampai habis yer. mekasih 🙂

Comments are closed.