Blog Maya Dot Com

Jemputan Sana Sini

31 Ogos 2013

1. KakTin – Petaling Utama
2. Ita – Petaling Jaya
3. Di – Bangi
4. Lyn – Klang
5. Nida – Shah Alam

1 September 2013

1. Kak Feez – Ampang
2. Salleh – Puchong
3. Fin – Sri Hartamas
4. JM – Kajang

Kalau boleh semua pun saya nak pegi.
Tapi itulah dia, bukan dedekat kan.
So kalau ada yang saya tak sempat, maaf dipinta banyak banyak yer.

Saya? Tak buat open house kot.
Cukuplah kena mengumpat dulu.

Saya elok elok jemput dia datang rumah saya, dia cerita hal dalam rumah saya kat musuh saya.
Musuh saya plak cerita kat si polan A.
Tup tup si polan A cerita balik kat saya.

Saya pegi confront dia.
Bukan kata nak mintak maaf, muka selenga je mengaku.
Siap kata tak sangka pulak musuh nak cerita kat polan A.

Saya ikhlas minta maaf dari dia, memberi maaf pada dia.
Ajak dia datang rumah, jamu dia makan.
Bagi duit raya pada anak-anak dia.
Tapi dia. Menikam penuh berbisa.
Sungguh berbisa.

    8 thoughts on “Jemputan Sana Sini

    1. nama saya Ain

      Bestnyaaaaa open house.

      Equewuewu siapa tu mai rumah org pastu mengumpat. Oh ni sama gak la dgn blogger keling sorg yg ku jemput dinner kat kat rumah sewa tu.

      Blasah nasik 3 pinggan ayam 2 ketoi dua beradik depa tau tau duk mengata aku masak masin.

      Memang aku haramkan la dinner aku susah pyh masak seikhlas hati kat depa tu. Memang aku haramkan. Huih. Tetiba menggeram plak ingat2 blk.

      Saitan!

    2. kak kmal

      biasalah tu dik.. “manusia takkan bahagia bila tengok kita bahagia tapi manusia akan bahagia bila tengok kita tak bahagia..

      BERTABAH k..