Gwiyomi…. Gwi Gwiyomi!

saya memula tengok dan tau pasal gwiyomi ni kat facebook.
yang ada awek melayu buat tu. yang katanya buat untuk husband dia.
lalu saya pun kepohchi dan mencari di youtube.
jumpalah yang original punya.
terus rasa cam eh eh kiutnya.
lalu membuka lagu dan cuba berlatih.
wah berlatih kata kau. berlatih untuk apa? kikikikiki.
malam malam buta tu. pastu paksa paksa encik z tengok.
dia tu melayan je la.
aterr takde anak kecik nak dilayan.
layan je lah baby tua ni ha.
dia pun download kat ipod dia.
pastu start record guna ipad saya.
siap nyanyi nyanyi berterabur ikut suka.
kalau korang tengok mesti korang gelak guling guling.
tapi of coz la tak leh tengok kannn.
lepas rakam rakam tu, cerita la kat yaya.
dia pun gigih jugak la nak lawan mommy nya.
sapa yang follow keek saya mungkin dah tengok kat keek.
ni saya letak kat youtube pula.
korang yang nak buat gwiyomi nah sila refer kat bawah ni ha.
selamat bergyiyomi!

5 thoughts on “Gwiyomi…. Gwi Gwiyomi!

Comments are closed.