www.butiknormaya.com

saya ni dari sehari ke sehari ke sehari nak update pasal ni tapi asyik la haihhh masa mencemburui.
apa yang saya sibukkan sangat? bukan ada anak kecik 4,5 orang pun.
hello… sibuk bukan sebab ada anak kecik je ok.
i sibuk mencari ilmu akhirat *betulkan stokin
saya nak bagitau ni, saya dah buat satu blog baru.
khas untuk saya meniaga.
dan dengan poyonya bagi nama www.butiknormaya.com
mihmihmih *bajet comel la tu dok mihmihmih
apa jadi dengan muslimahlovefesyen?
hmmm.. how to say eh. rasanya terpaksa dihentikan urusniaganya kot.
eh tak tak tak. korang jangan speku saya gaduh dengan ernie pula.
no no no no *goyangkan jari telunjuk ke kiri dan ke kanan
blog muslimahlovefesyen tu ernie admin nya.
so terpulang kat dia lah nak tutup ke atau nak maintain.
lagipun dia dah ada kat Mesir sana. cemana plak romannya nak uruskan hal pos segala kan.
macam saya penah tulis dulu, buat masa ni saya tak jual tudung dah.
saya tak dapat nak commit pegi pos kan tudung tu.
lalu saya ambil keputusan meniaga secara dropship sahaja.
dan saya fokus cuma pada 2 supplier.
dengan pengkhususan lebih kepada dress.
blouse, pants dengan skirt pun ada jugak tapi slow slow saya akan update nanti.
kira buat masa ni memang dress je lah yang banyaknya.
pleated jubah in the house ya.
hari tu dah sold out. ramai plak makan hati yer.
so sesapa nak order sila lah dengan pantasnya ya.
RM70 termasuk postage.
lagi satu two piece peplum kurung ni.
comel angat angat.
pun RM70 termasuk postage.
nak tengok dress lain yang cantik cantik, korang boleh ke blog saya itu yer.
eh belum habis lagi, sempena nak memperkenalkan blog meniaga saya itu dan dengan bulan Ramadhan yang mulia ini, saya akan buat promosi yang diberi nama off RM5.
maksudnya, semua harga yang tertera kat blog jualan saya tu, contoh kalau dress tu harganya RM70, akan tinggal RM65 je. diskaun RM5 maaa..
promosi ni mulai hari ini 10 Julai 2013 – 7 Ogos 2013.
haaa.. jom la jom la. bagi support sikit kat saya ni haaa.. he he..
terima kasih korang! muahss…

www.butiknormaya.com

(K) (L)

5 thoughts on “www.butiknormaya.com

Comments are closed.