Saya Is Ibu Saudara Yang Gembira

18 julai lepas saya dapat anak saudara baru.
anak eina & lat.
eina biras saya. lat adik encik z.
baby boy.
eina bersalin pukul 12 tengah hari camtu.
pukul 5 petang saya dah sampai kat lourdes nak melawat he he.

: : baby yang belum diberi nama : :
: : assalammualaikum baby. makngah datang melawat ni : :
tahniah eina & lat.
ni anak ke 3 depa. semua pun boy.
semua pun selang setahun.
mesti meriah nanti bila anak dah besar-besar.
tahun ni je saya dapat 2 orang anak saudara.
insya Allah hujung tahun ni lagi sorang. so 3 orang lah tahun ni!
tak bagitau korang lagi kan yang kaklong saya pregnant?
insya Allah bulan 12 ni bersalin.
anak-anak saudara pun macam anak sendiri jugak kan?
i am a happy auntie! 😉

7 thoughts on “Saya Is Ibu Saudara Yang Gembira

  1. Betul betul betul.
    Sama gak konsep kau takder anak lelaki, so anak2 sedara kau yg lelaki pon kira anak kau gak wat….gitewww tahniah!

  2. Tahniah…

    bestnya dapat baby.. dan baby tu ommeeyyy angatttt rambut lebatnya

  3. seronok tgok orang dapat anak kan…along ni ntah bila la…nak kawin pun rasa was was…nampaknya lambat la yaya along dapat adik…wah..bertambah la duit raya tahun ni…tahniah mya..

Comments are closed.