Officeku Syurgaku

syurgalah sangat kan…
tapi yer lah, most of the time kita yang berkerjaya ni memang banyak masa dihabiskan kat office.
so nak taknak kena la jugak jadikan office ni syurga.
kalau jadikan neraka, lu pikirrr la sendiri.
birthday bulan 1, celebrate bulan 6.
pasrah.
dah ada orang nak celebrate pun dah kira baik normaya.
baik baik *sujud syukur

: : cer cari nama saya : :

: : saya dan boss : :
sessi makan makan. bagi hadiah.
hadiah tu saya yang pegi beli kat ikea.
semua pun dapat benda yang serupa.
tapi saya takmo.
lalu saya pandai pandai beli hadiah lain untuk diri sendiri.
mihmihmih.
20130729-221953.jpg
: : saya beli lilin somel warna pink. membangkitkan aroma di bilik tidur. euww : :
ada ke saya yang muslimah berjubah ni dipaksa depa main dart?
katanya encik z hebat main dart, mesti saya pun hebat.
mazhab mana korang guna ni ek?
ujung ujung semua dart jatuh ke lantai.
nasib sana.
takde keje godek godek handphone S4 kak wan.
pose pose syok sendiri.

: : muka sebesar rumah : :

: : kak wan pun melayan : :

: : dengan kak as sekali melayan. sporting kan boss saya ehee : :
makan-makan sebelum puasa dengan geng mengaji.
aha saya kat office ni ada masuk kelas mengaji.
seminggu sekali lunch time.
saya masuk dari tahun 2011 tapi tak watamat lagi iqra’.
ntah ntah ustazah pun dah membosan tengok muka saya ini he he.
tu ustazah yang belah kanan.
yang saya dok renyih nau tu pasai apa.
kak wan snap banyak gambar tapi semua pun ghaib.
tinggal sekeping ni je ha pun.
sebelum puasa hari tu officemate saya pegi ho chi minh.
kak wan, yar, kak aida, kak gee, emli, jono, lina, abang mdnoor, effa & mel.
depa ajak saya tapi kewangan tak mengizinkan so saya terpaksalah menolaknya huhu.
kat sana depa jumpa elyana.
#untunglaaaaaa
depa balik dari ho chi minh hah saya dapat memacam souvenir ni ha.
fridge magnet, wallet, beg.
dan paling penting dapat USD70.
tudung syria saya selamat mendarat di bumi ho chi minh.
kelasssss.
harap harap tuan punya tudung berpuas hati lah yer.
20130729-221945.jpg
ni ha gambar paparazzi sangat.
si june yang snap dari kejauhan.
tengah tapau makanan kat kupang.
june, awassss…. 😛
puasa ke 2 dah shopping baju. melampooo.
ni ikut kaktin pegi kedai kat area rumah kaktin.
beli baju anak-anak 3 helai.
kaktin rakam kat instagram ni tapi saya nak repost tak lepas pulok.
tu yang jadi gambar statik gini.
20130721-204158.jpg
last but not least, dah nak masuk minggu ke 5 saya dengan kaktin meniaga kat bazaar ramadhan puspanita.
kitorang meniaga muruku, kerepek dan kekacang.
tokey kaktin. saya dengan payiet macai je hehe.
korang kalau nak beli marilah.
dengan segala mala keindahan dan kegembiraan yang berlaku di office, haruskah saya membenci office saya ini?
tepuk dada tanya selera normaya!

3 thoughts on “Officeku Syurgaku

  1. amboi…mcm2 aktiviti dah ha..eh..x kan nak membenci opis sendiri even ada je yang membenci kita..opis tu la tempat kita cari makan kan Mya…… 😉

  2. Eh..takmo takmo takmo benci opis..itu la tpt kita mencari sesuap nasik..tp keja kena ikhlas.. (Y)

Comments are closed.