Jom Switch To U!

Alhamdulillah satu lagi video blogbuster yang saya buat dah diapproved oleh nuffnang.
tq nuffnang! *peluk nuffnang
cemana roman nak peluk nuffnang ntah he he.
oh ada satu lagi sebenarnya video yang volkswagen tu tapi saya tak buat.
kekangan masa dan sebab kena cari idea buat slogan bagai.
yang diapproved ialah campaign Switch To U.
campaign ni akan start bermula hari ni sampai 29 julai nanti.
hah ni 2 gambar saya screenshot kan.
gigih 2 hari ni buat sebab nak pakai baju dengan tudung lain.
macam saiko pun ada video ni he he.
video ni akan keluar bawah entry saya yang terbaru.
makna entry paling atas sekali, pastu bawah tu haa ada video nya.
tapi tapi tapi, dia tak run automatic.
korang kena klik kat CLICK TO PLAY.
boleh rujuk gambar kat bawah ni.
kalau kata tak keluar advert switch to u ni, korang kena refresh la kot.
sebab advert ni keluar ikut suka hati dia je rasanya.
tapi takyah la nak refresh sampai lapanploh kali.
kalau tak keluar sekali, nanti 2,3 jam kemudian korang bukak lain la.
hah dah tengok dah? poyo tak? lantak sana hahaha.
campaign switch to u ni akan run kat blog saya mulai hari ni sampai 29 julai.
eh dah bagitau tadi kan? heheheh.
ok dah tu jer.
jom switch to u!

3 thoughts on “Jom Switch To U!

  1. approved jugak eh.. tahniah.. video sy pun dah di’approve’ jugak.. ada di sidebar blog sy.. rajin eh buat iklan blogbuster…. 🙂

Comments are closed.