Selamat hari jadi suamiku!

3 june hari tu birthday suami saya, Encik Z.
yang ke 34 tahun.
yer, saya tua 4 bulan setengah dari ia.
3 june tu hari isnin, saya dengan ia ambik half day.
4 june cuti full day. mau jalan-jalan.
sampai rumah pong pang itu ini, terus gerak ke restoran rumah thai kat taman melati.
mau makan dan celebrate lite lite gitu.
nampak set menu ni, terus cam ah amik set terus ah senang.
so saya pilih set menu deluxe. untuk 4 orang makan. RM110.00.
20130604-224414.jpg
Siakap Steam Halia
Tom Yam Campur
Udang Tepung + Sos Thai
Ayam Gajus
Kailan Ikan Masin
Nasi Putih
Sagu Puding / Aiskrim
semua pun adalah sedap! puas hati ah kekiranya..
nah ambik alamat ni kalau korang nak pegi.
Restoran Rumah Thai
No. 69G Jalan Melati Utama 4,
Melati Utama, 53100 Setapak,
Kuala Lumpur
Phone: 603-4107-8590
Email: nas@restoranrumahthai.com


: : semua tengah menonton video yaya & action song (saya belum update lagi yerr) : :
saya order redvelvet cake dari ana.
hah senang beli kek ceni, sorang boleh ambik satu.
takyah bother nak potong potong kann.
20130604-224310.jpg

: : kasihnya ibu. tahan kepala anak. cici masuk-masuk kedai terus zzzz : :
20130604-224338.jpg
20130604-224951.jpg
: : nyanyi, tiup dan potong kek yer sayang : :
20130604-224353.jpg
: : yaya, caca & cici bagi kad birthday untuk ayah : :
20130604-224402.jpg
20130604-224326.jpg
selamat hari jadi suami ku sayang!
me (L) u so much!

7 thoughts on “Selamat hari jadi suamiku!

Comments are closed.