Happy birthday KakTin Pon Pon

semalam birthday kaktin keponpon.
birthday yang ke 25 tahun katanya.
sudahhhh. mengapa kau berangan di sini? pergi kau berangan di sana.
sila tambah 10 tahun dari 25 tahun itu.
so bincang gitu gini, decide mau makan di chilis bsc.
letsss.
20130613-181031.jpg
: : buku menu berwajah baru : :
20130613-181023.jpg
: : mango, pineapple, apple juice : :
20130613-181110.jpg
: : triple play dah ada nama baru. triple dipper : :
20130613-181130.jpg
: : fajita trio : :
kaktin beli 3 ketul cupcakes untuk kami bertiga.
saya punya flavour redvelvet.
sukaaa angat angat.
depa memang tau dah saya suka redvelvet.
tapi tak sempat nak makan cupcakes ni kat chilis, so kasi simpan dulu.
20130613-181100.jpg
: : raspberry vanilla, red velvet & choc peanut butter : :
suka la tengok gambar kaktin yang ni.
senyum yang ikhlas gitu.
eh pernah ke selama ni kaktin senyum tak ikhlas?
*kaktin sila jawab
pastu kulit muka kaktin flawlesssss. i loike.
sapa nak kulit flawless macam kaktin boleh beli tabita dari ain.
tetiba ain terlibat dalam entry ni he he he.
20130613-181048.jpg
20130613-181215.jpg
: : friendship forever, insya Allah! : :
lepas habis office, sambung lepak kat cafe.
sebab nak baham cupcakes.
saya punya red velvet sedappppp.
terkorek korek ngabihkan.
cupcake payiet dengan kaktin tu ok la sedap juga, tapi saya lagi suka red velvet itu 😀
20130613-181235.jpg
kepada kaktin, selamat hari jadi yang ke 35 tahun.
semoga kau panjang umur, dimurahkan rezeki dan gembira selalu.
semoga apa yang kau impikan akan tercapai.
terimalah lagu happy birthday nyanyian backstreet boys dariku untukmu.
happy birthday to u, u so young (young ke?)
ages just number from your start having fun.
this is your day, your day.
happy birthday to uuuuuuuuuuu…
P/S : Tq payiet belanja makan. Tq kaktin belanja cupcakes dan drive ke tempat kejadian.
saya je tak bagi sumbangan. sob sob sob…
apa-apa pun……
(L) (K) (L) (F) (G) (^)

6 thoughts on “Happy birthday KakTin Pon Pon

  1. Baru baca. Thnks kak maya mempromote. Ya allah muka kokting flawless gebu i is tak sangkaaaaaaaaaaaaa. Kok ting, sila buat testismoni! Aku paksa!

  2. kulit k.tin dah flawless
    leh lawan k.ton la camni
    happy belated bday k.ton eh k.tin (H)

Comments are closed.