Bye Bye Siem Reap….. Bye Bye Cambodia… :(

balik dari dinner anak lembu tu, terus je lepak kat bilik.
berkemas bagai.
esok paginya flight awal pagi jugak.
esok pepagi zaki dah muncul nak hantar kitorang ke airport.
masa kat airport baru settle semua payment.
oleh sebab cerita ni pun dah berjanggut lamanya, aku tak dapat nak share lah berapa kitorang bayar.
tapi takpe nanti aku akan bagi contact number ustaz musa, so korang boleh deal sendiri dengan beliau ok.
airport siem reap ni tidak lah besar mana tapi bersih.
korang ingatkan aku pegi cambodia ni masuk ikut phnom penh dan balik ikut siem reap?
tak ingat? takpela tak penting pun hu hu.

: : aha flight pukul 8.35 pagi. bersamaan 9.35 pagi malaysia : :

: : both beg yang dibeli di cambodia. tapi dedua pun dah di let go. heh : :

: : airport siem reap yang berbumbung cantik : :

: : breakfast : :
ok demikianlah berakhirnya cuti cuti cambodia aku. akhirnyaaaaaa. akhirnya uolls..
setelah setahun setengah berlalu. pffffttt. jangan buat lagi perangai gini normaya oiii!!
ok aku hutang entry angkor wat, hotel & contact number ustaz musa.
macam biasa kalau ada apa-apa soalan pasal cambodia boleh je email aku.
mana aku tau, aku jawab. mana aku tak tahu tu, mintak maap je la banyak banyak ek..

2 thoughts on “Bye Bye Siem Reap….. Bye Bye Cambodia… :(

Comments are closed.