Blogbuster Campaign dari Nuffnang

so…
korang sempat ke tengok video blogbuster campaign saya?
2 video. satu acer. satu lagi project c.
saya pun tak sempat nak up entry promote ek.
saya tulis kat facebook dengan twitter je pun.
masa memula baca pasal blogbuster campaign kat website nuffnang tu rasa cam hurmm menarik jugak ni.
lalu meminta pertolongan suami saya untuk tolong record.
syukur alhamdulillah suami saya tu sokmo pun ok je melayan.
so rakam.
yang acer tu cam pepoyo nauuu rasanya.
ada la lebih 10 kali gak buat sebab tuan director tak puas hati.
walaupun takat 10 saat je videonya kan.
tudung pun main sauk sauk gitu je masa yang depan pc tu.
yang project C tu idea kemain memacam tapi ujung ujung ah takyah.
rakam char kuey teow. pastu terus zasss je.
C untuk cinta kata koo.
pastu tunggu la duit masuk.
wahhhh boleh tahan lumayan dong.
dengan 2 video 10 saat tu boleh dapat RM500++.
*lompat bintang

tu la korang. rugi. sapa suruh tak buat?
next time kalau ada blogbuster campaign korang buat tau.
sapa nak bagi duit terpijak gini.
lepas jugak beli GPS seketul *jeling kakred
sapa yang tak sempat tengok video saya tu, nahhh.
saya letak youtube ni ha.
yer memang poyo. mommy dont care 😛
EDITED : alhamdulillah, baru dapat propose satu lagi blogbuster campaign.
jom poyo buat video lagi jom! 😛

3 thoughts on “Blogbuster Campaign dari Nuffnang

Comments are closed.