Bedak Syria Any Klaen

STICKY MODE ENTRY. SCROLL DOWN UNTUK ENTRY TERBARU. TQ.
Korang mesti pernah dengar tentang Bedak Syria kan?
Kalau tak pernah dengar, nyahhh kau google di sana.
Apa yang special sangat pasal bedak Syria ni?
Bedak Syria ni gabungan 3 dalam 1 iaitu moisturizer, foundation dan jugak bedak.
Bukankah menjimatkan sebab semua pun dalam 1?
So tak payah susah payah nak beli dan maintain sampai 3 objek barang.
Memperkenalkan bedak syria Any Klaen…..
20130726-213955.jpg
20130726-214004.jpg
20130726-214013.jpg
20130726-214022.jpg
Antara kelebihan bedak syria Any Klaen adalah :
100% halal dan suci. penting ok untuk kita sebagai muslimah sejati.
makna kalau korang ambik wuduk, pastu pakai bedak syria ni, haaa boleh dah terus solat.
sesuai untuk semua aktiviti dan keadaan sama ada bersukan ke, bershopping ke, bertravelling ke.
kalau berpeluh jangan runsing, sebab ianya takkan bertompok tompok si tahi unta. malah akan membuatkan kulit muka korang lebih glowing dan shining gitu.
bedak syria ni boleh bertahan hingga 5 bulan lamanya tau. tapi ikut penggunaan korang jugak la. kalau sehari lapan ploh kali korang touch up, mungkin bertahan 5 minggu je laaa.
bedak syria ni boleh memutihkan kulit korang tanpa menghitam dan menggelapkan kulit, sesuai untuk semua jenis kulit, hitam ka putih ka.. kita kan orang malaysia.
ada jerawat? haaa bedak syria boleh mengecutkan jerawat dan menyamarkan kesan kesan jerawat dan jeragat. ambik kau menyamar ayat saya guna. hik hik.
juga membuatkan wajah korang kelihatan lebih menarik cantik tertarik kau memang da bomb sebab ianya kemas dan sekata.
bedak syria ni ada vitamin E khas untuk kesihatan kulit dan mengekalkan keaslian wajah.
bedak ini tidak melekit pada pakaian dan tisu sebab ia terus meresap ke dalam kulit.
dan paling best sebab baunya wangiiiiii..
mudah dibersihkan dengan air. kalau kata bedak ni terjatuh lalu terpecah retak menanti belah, korang just letak sikit air dan tekan bagi rata, pastu  keringkan dan bedak tu akan jadi macam sedia kala. cubalah.
berat bedak ni 41gram, dilengkapi sekali dengan beauty sponge. takyah sesusah nak pi beli.
ok ni jenis jenis code yang ada.
Code 1 : Premier kulit cerah/putih
Code 2 : Calme kulit cerah
Code 3 : Magicienne kulit cerah
Code 4 : Hardie kulit sederhana cerah/kuning langsat
Code 5 : Beaute kulit sederhana cerah/putih kuning
Code 6 : Riche sederhana cerah dan sawo matang (natural)
Code 7 : Gentil sederhana cerah dan sawo matang (russet)
Code 8 : Princesse sederhana cerah dan sawo matang (orange blush)
Warna bedak syria yang sesuai untuk warna kulit wanita Malaysia ialah Code No 6, 7 & 8.
Cara penggunaan ada 2 kaedah.
Kaedah pertama…
– basahkan span
– sapukan span pada bedak
– ratakan ke seluruh muka
– gunakan bahagian span yang kering untuk blend bedak di muka untuk mendapatkan warna yang sekata
20130628-072038.jpg

Kaedah kedua…
– sapukan span kering pada bedak
– ratakan ke seluruh muka dan blend bedak di muka secara rata
20130726-214032.jpg
20130726-214046.jpg
20130726-214052.jpg
P/S : bedak akan mengambil masa dalam 1 minit untuk mendapatkan warna yang selari dengan kulit
berapakah harganya? haaa…
Bedak+postage hanya RM38 bagi Semenanjung. Untuk & Sabah/Sarawak RM40…
HARGA TERBAIK DI PASARAN!!!
kalau beli 10 pcs, boleh dapat harga special iaitu RM30 setiap satu bedak.  haaaaa.. terbaik tak terbaik harganya.
kat mana nak beli. korang boleh ke BLOG PURPLES SAKURA.
atau email ke purplessakura@gmail.com / 012-3974029 untuk keterangan lanjut.
jom bercantik cantik dengan bedak syria any klaen!

6 thoughts on “Bedak Syria Any Klaen

Comments are closed.