Asyik makan sajorkk

saya ni kan. memang menggemok secara hebat tau sekarang.
dulu kalau dah cecah 58kg mesti saya menggelupur.
tapi taktau la, la ni cam dah tak amik pot.
semalam saya timbang. 64.3kg *nangis tepi penimbang
tapi nangis kejap je la.
lepas tu macam la la la la la balik.
konon nak diet nasi. 2 hari je bertahan pastu leburrrr.
konon nak jogging. haah jogging la sangat.
dalam mimpi je sudahnya.
tengoklah cemana nanti.
kot kalau dah cecah 80kg baru saya diet ler gamak eh.
hari jumaat pegi makan kat william.
encik z baik hati nak belanja.
yer selalu kalau makan mahal mahal ni saya yang bayau.
bukan apa, kesian kat husband saya tu ha.
dia bukannya CEO macam ehsan #teduhankasih.
mahupun managing director macam razman #dahlia
tugas suami bagi keperluan. bukan kehendak.
itulah kata-kata yang saya pegang dari dulu.
ceh pegang sangat dari dulu. tapi kena cerai jugak LOL
20130615-230730.jpg
20130615-230741.jpg
: : ribena blended special RM5.00. nescafe o panas RM1.50 : :
20130615-230750.jpg
: : cheese nan. harga tak ingat : :
20130615-230759.jpg
: : risito seafood RM40.00 : :
hari sabtu semangat bangun pepagi sebab nak pegi ikea.
sebelum tu breakfast kat nasi kerabu keramat.
20130615-230810.jpg
: : nasi kerabu yang ohsem : :
pukul 9.30 pagi sampai ikea.
perghhh awal awal pagi lagi manusia dah meramai.
tapi dapat gak la parking.
terus zasss beli barang barang.
barang untuk department sebenarnya.
bukan barang sendiri ponnn.
20130615-230837.jpg
: : hasil belian : :
pukul 10.45 pagi gerak ke 1 utama plak.
mau nonton filem #Lari. alaa yang aaron aziz berlakon tu laa.
yang dok gebang kata best sehebat cerita thailand.
so pegi nonton.
bertahun kot rasanya tak nonton kat 1 utama ni.
tgv.
dan perghhh ramai jugak orang walaupun pepagi alam.
panjang q nya.
ada seat yang hah bapak besau.
mengada ambik couple seat.
couple seat pun besau kemain.
kalau sapa ada baby kecik boleh ha letak bagi tidur kat tengah tengah.
tapi motip la sangat pi tengok wayang bawak baby kecik kan..
20130615-231145.jpg
cerita #Lari? ok ok laaa.
dan nama pun ada aaron aziz kan.
gila tak ok.
tapi scene gaduh tumbuk tendang terajang, rasanya 80%.
so siapa yang tak suka kekerasan dan keganasan di larang menonton filem ini.
sakit jantung nanti.
jalan cerita pun straight forward.
sorang abang nak selamatkan adik yang diperdagangkan oleh kumpulan samseng.
kumpulan samseng ni pulak sudah bunuh ayah beliau.
yang penting ex girlfriendnya nama Maya ok.
so bila aaron aziz panggil ‘Maya!’ terasa rasa beliau memanggil diriku ini.
*peluk lengan aaron aziz
usai #Lari, pegi tesco damansara pulak.
semata mata nak makan kat restoran green lotus ini.
20130615-230925.jpg
20130615-231132.jpg
green curry beef RM10.90
crispy butter prawn RM15.90
kerabu mango RM6.90
water chestnut RM6.90
20130615-230901.jpg
: : licin ko! : :
20130615-230910.jpg
: : manalah tak gemuk normaya oiii : :
hari ahad pegi wedding dengan kaktin.
wedding shelly & nizam kat kelab golf subang sana.
hah makan lagi!
tapi lauk kenduri memang sedap kan.
20130616-182402.jpg
20130616-182424.jpg
: : selamat pengantin baru shelly & nizam : :
dari tempat kenduri saya dengan kaktin menyinggah kat paradigm mall.
first time saya sampai sini.
sokayyy la tempatnya. besar. kedai pun banyak yang best.
sebelah tesco.
sesuailah lepas beli barang dapur, beli barang tak berapa dapur plak.
20130616-182409.jpg
: : pekena ice blended secawan : :
20130616-182430.jpg
: : cantik kaktin edit gambar ni : :
minggu ni nak makan apa lah pulak?

9 thoughts on “Asyik makan sajorkk

  1. takpe makan selagi boleh..
    tak lama lagi puasa… tak makan siang..
    makan tuk berbuka jer… tgk lalu tak masuk byk2.. heheheh

  2. kihkihkih igt dah insaf ghupenya nak mkn apo lg
    mkn la herbalife, dah kata nak diet kan?

  3. Alaaaaaaa..William lagiiii..nak nak nakkkkk..
    Berat saya dah 67kg..iskk..seblom kawen dulu 40 kg..iskkk.. ;-(

Comments are closed.