Tudung Syria Cotton & Inner Neck Ninja – CLEARANCE STOCK

EDITED : Semua tudung dah SOLD OUT. Tq.
Assalammualaikum,
Tudung Syria Cotton & Inner Neck Ninja Clearance Stock!
1.  Tudung Syria Cotton – Saiz L
Code 10 (Kuning)
Code 13 (Mustard) – 2 helai
Code 17 (Kelabu)
Material: Kain Cotton High Grade and soft
Ukuran : dari dagu ke hujung depan 16 inci (46 cm)
dari kepala ke hujung belakang 23 inci (66 cm)
Cuma RM20 (free postage)
2.  Tudung Syria Cotton – Saiz M
Panjang dari dagu ke dada: 17.5 ini
Panjang dari belakang: 25 inci
– Tudung Syria (2 pieces)
– Dibuat dari kain cotton plain yang berkualiti
– Kain cotton yang tebal, lembut dan sangat selesa dipakai
Harga RM20 (free postage)
Sorry untuk yang saiz M ni saya tak sempat buat Code.
tapi boleh refer pada warna di bawah yer, ikut susunan dari atas, kiri ke kanan.
1 – Merah cili
2 – Kelabu cair
3 – Beige
4 – Putih
5 – Hijau tua
6 – Light orange
7 – Mustard
8 – Pink terang
9 – Light purple
10 – Hijau lumut
3.  Inner Neck Ninja
Code 4 : Light purple
Code 9 : Biru tua
Code 19 : Hijau lumut
(kain cotton berkualiti tinggi, tebal, lembut, sejuk dan selesa dipakai walaupun dalam keadaan cuaca panas)
Cuma RM15 (free postage)
So, tudung syria cotton both saiz M & L harganya RM20 (free postage). Kalau beli 2 helai dan ke atas, akan jadi RM18 sehelai (free postage)
Inner neck ninja, sehelai RM15 (free postage).
Kalau beli 3 helai sekaligus jadi RM30 (free postage). Maksudnya sehelai jadi RM10 sahaja.
So untuk penjimatan berganda boleh share dengan kawan-kawan office yer.
Saya nak buat clearance ni sebab lepas ni saya tak akan ambil stok tudung cotton syria lagi.  Kira dalam masa terdekat saya takkan jual tudung dah la.
Di masa akan datang cuma Allah SWT saja yang tau.
Kenapa? Takpe tu later kita cerita.
Thank you korang sebab bagi support pada bisnes tudung saya ini.
Sayang korang! (L)