Legoland – Part III

game ni sampai 4 kali budak budak ni main.
kemain seronok yer kome!
ni pulak ala-ala castle.
siapa nak naik rollercoaster kena q kat dalam.
encik z & yaya dah q dah, tapi elok sampai turn depa, tetiba rollercoaster nya ada problem pulak.
saya dengan caca dah tertinggung tinggung kat bawah dah nak tengok depa main.
sian. takde rezeki.

: : naik kuda pusing pusing : :
ni plak ala-ala airport katanya.
benda pusing pusing situ je la pun.
benda ni comel.
saya ada rakam video.
nanti dah upload kat youtube saya letak sini eh.
caca takut rupanya awok yer!
nak main game ni, dia macam duduk atas kerusi pastu tarik naik atas.
boleh naik 2 orang.
tapi pun tak dapat jugak sebab masa ni hujan sudah mula merintik rintik.
dan last sekali naik mini train pusing sekitar legoland.
takde la satu legoland pun. sekitar sekitar je pun.
ok sambung nanti yerrr..
ada hmm.. lagi 2 entry kot?

One thought on “Legoland – Part III

  1. mmg potong mood la, dah q mcm nk rak blh plak problem..
    sila sambung entry dgn pantas ye, nak buat pilihan ni legoland ke hello kitty town..
    dua2 dah mcm best plak hehehe

Comments are closed.