I Want Bags! *dengan effect hentak kaki

STICKY MODE ENTRY.
SCROLL DOWN UNTUK ENTRY TERBARU.
wanita mana yang tidak suka kan handbag?
mana mana mana?
ok fine mungkin ada yang tak berapa suka, tapi kalau diberi pilihan untuk memilih mesti nak jugak handbag kan kan kan.
saya lah tu salah orangnya hehehe.
saya tidaklah minat bebenau handbag.
maksud tersirat tak berduit sangat.
mihmihmih.
amboii bermihmihmih sekarang kamu yer.
baca entry namee selalu bermihmih jadi nak cuba jugak.
walaupun dia mihmihmih adalah comel.
saya yang tua kebana ni mihmihmih macam nak mintak pelempang je. hek.
ok berbalik pada handbag.
saya nak share satu website yang menjual designers handbag yang amat banyakkkkknya pilihan.
tapi sebab saya suka coach, LV & prada maka saya jaja gambar 3 beg ni je dulu.

: : adoiyaiiii kenapa cantik sangat ini???? stressss menengoknya *tarik tudung : :
hah tengok LV ni pulak.
semua ni ready stock ni.
makna kalau korang browse, pastu terberkenan hah terus je email.
pastu tunggu je la beg tu sampai depan pintu rumah.
takyah nak pre order bagai.
hoi prada kaler coklat ni pun sungguh menggamit naluri keperempuananku.
kan saya kata walaupun ada perempuan yang tak minat sangat handbag tapi bila tengok handbag ceni kalau tak terbeliak biji mata tak tahu lah saya.
mungkin kena cek jantina barangkali #tibatiba
website ni bukan setakat jual handbags & wallet sahaja, tapi juga ada jual aksesori seperti dibawah ini ha.
rantai & cover iphone.
cover iphone tu sangat la cikaroooo.
nak! tapi kau ada iphone ke normaya?
alaa beli cover dulu, iphone beli kendian pun aci je kan kan kan..
wahai wanita wanita sekelian, sila lah kamu klik ke website IWANTBAGS sekarang juga.
lepas tu marilah kita meroyan bersama-sama melihat beg long champ, kate spade, fendi, miu miu dan banyakkkkkk lagi.
mana aci saya meroyan sensorang!
kalau lepas browse tu rasa cam eh eh tak orgasmanya tengok gambar je, haaa jangan risau, korang boleh terus ke  boutique iwantbags yang terletak di F29, 1st Floor, Centrepoint Bandar Utama.
kalau ada apa-apa kemushkilan boleh contact Cindy kat bags2me@gmail.com atau sms 012-6830636
klik IWANTBEGS sekarang! *effect hentak siku

3 thoughts on “I Want Bags! *dengan effect hentak kaki

  1. byk plak effect hentakan dlm entry ni
    pening kepala i 😉
    oh my lv..kita psg angan2 dulu ye
    *effect hentak tabung*

Comments are closed.