Blog Maya Dot Com

Struggling to be a better Muslimah

Dari Morib ke KL

pukul 12 tengah hari tepat apa lagi check out la kan.
tu dia beratur. tu pun ngam ngam jugak timing saya.
tak lama lepas q, tengok belakang lagi panjang q nya.
DSCN0524
DSCN0528
: : anak-anak yang pasrah menunggu : :
letak barang kat kereta, pastu pegi jalan jalan kat pantai.
ye lah pagi nya mama & anak-anak je yang pegi.
saya pun nak pegi jugak bergambau gambau.
so lets.
panas ya ampun kot!
DSCN0530
DSCN0534
DSCN0535
DSCN0537
DSCN0538
DSCN0543
DSCN0544
DSCN0545
DSCN0547
perjalanan dari morib ke KL lebih kurang 2 jam jugak rasanya.
sebab jalan jem hebat.
caca dah beradu kat belakang.
yaya duduk kat depan dengan saya.
lama jugak dah saya tak meriba dia.
aterrr dia pun dah besar kan.
seronok rasa dapat duduk seat depan sesama pastu saya peluk dia tidur.
rindu lah waktu dia baby baby dulu.
sampai KL terus ke restoran upin ipin ni cari makan.
kat MRR2, taman melati sana. makanan ok ok lah.
tapi tu la kedai nya kecil, orang ramai.
agak menyesak.
tapi sokayy, lepas makan terus balik rumah.
09980730992711e29b0e22000a9f12cb_7
P/S : rupanya saya tak update gambar blouse ni kat blog muslimahlovefesyen. ampunnn pada yang tanya-tanya. tapi saya dah update kat sana dah malam tadi. so sila kanlah yer. ada 3 warna.
tiga-tiga warna tu saya ada! heeee…
selesa tau sebab kain cotton.
kalau berminat boleh email saya k?

Categorised as: Morib

Comments are disabled on this post


2 Comments

  1. purpledi says:

    mmg berminat ngan blouse itu
    tp kalu bg percuma la
    lalalala