Bukan Negara Yang Pernah DiLanda Perang

selalu kalau pergi bercuti saya mesti bagitau dulu kan kat blog.
tapi kali ni fuhhh hebatnya normaya tak bagitau langsung kat blog mahupun kat twitter apatah lagi facebook.
hebat normaya.
ok tak payah nak hebat sangat.
menjawab soalan cemylya, bukan pergi kuching la awak.
tapi memang ada plan nak pergi kuching lagi sekali.
kalau pergi nak bawak encik z & yaya sekali sebab depa tak pernah sampai sana.
one fine day, insya Allah.
saya cuti cuti esok sampai ahad.
alaa nanti esok kau orang tau jugak lah saya ke mana.
mesti akan update kat facebook & twitter.
tapi yang friend & follow saja lah yang tau.
malam ni nak lock balik twitter.
takde life kan normaya kejap open kejap lock twitter.
ya apa-apa je lah.
kali ni saya bukan bercuti ke negara yang pernah dilanda perang dunia ya cik ton.
amboiii camlek hebat tu. kecik hati ayam.
tapi bukan juga ke negara negara eropah yang musim winter.
sekadar sebuah tempat kecil di pinggiran dunia.
sehingga bersua lagi. tata. (H)

2 thoughts on “Bukan Negara Yang Pernah DiLanda Perang

Comments are closed.