Breakfast & Check Out

DSCN0507
: : good morning morib! : :
pukul 7.30 pagi turun cari breakfast.
ni harga tambahan untuk breakfast.
kalau amik pakej tu kan saya  bagitau dah siap siap sekali breakfast untuk 2 orang dewasa kan?
DSC09331
breakfast bukan kat tempat dinner semalam tu.
ia kat bahagian luar. open air. menikmati keindahan pantai gitu.
DSCN0510
DSCN0515
: :  bersebelahan theme park : :
DSC09332
DSCN0514
ramai gila kan orang?
ni mama dengan budak berdua dah habis makan, depa pi jalan jalan tepi pantai dulu.
sebelum terjun tiruk dalam water theme park balik.
oh yer food spread dia ok ok jugak la.
banyak choice. saya pemalas nak upload gambar makanan walhal ada je snap.
entry morib ni pun cam ala kadar je kan?
yer saya tak kuasa. pffftt..
DSC09339
DSC09335
DSC09338
naik dari theme park, sambung berendam dalam jakuzzi ni pulak.
suka lettew!
DSCN0520
DSCN0521

3 thoughts on “Breakfast & Check Out

  1. tempat breakfast tu dh mcm kenduri plak
    ramai betul orang
    best gilak jacuzzi, trus terjun dr katil je

  2. haii maya…azue pun ader jugak beli voucher nie tp belum redeem lagi..org memang ramai kat sini kann…tu ler nak pegi time x ramai tu biler ntah..voucher tu valid sampai 31 dec 2013…igt nak let go jerk ler…

Comments are closed.