Hello Genting Highlands!

last 2 week saya, encik z, kaktin & tang teng panjat genting highlands.
saya & kaktin dapat complimentary hotel & theme park sempena kitorang attend genting apps launch hari tu.
ingat? tak ingat kalu, KLIK SINI untuk baca.
date tu memang pilih sama-sama dengan jocko dan sohoque.
tapi takde pun lepak sesama, terserempak kejap kejap je.
sampai genting pukul 3.30 petang camtu, terus check in.
saya dah pernah duduk sini dulu.
kakred sponsor hadiah honeymoon dulu.

: : bilik yang simple : :

: : kami pun simple juga : :
check in, letak beg semua, terus je keluar pegi indoor.
ambik ticket pastu pegi makan.
cam biasa, marrybrown menjadi pilihan kalau ke sini.
tapi bubur nasi seafood dah takde arr ๐Ÿ™
feel feel rita rudaini & aidil zafuan la konon pose ceni.
tak mampu nak pegi eiffel tower kat paris nun, kat genting pun jadi laaa.
sleeveless cardigan yang saya pakai tu hadiah birthday dari ernie.
tak main game kat indoor lagi, kitorang ke outdoor dulu.
takut kang cuaca tak molek ke hapa kan, so kasi settle kat outdoor dulu.
aah sekali lagi, tak mampu gi london, dapat bergambar kat bas london kat genting ni pun haaaa jadi lah.
sokayyy jer.
pastu saya berpecah dengan kaktin sebab kaktin nak layan tang teng main game budak-budak.
saya nunggu encik z q nak naik benda alah ni berjangguit hoih.
sejam kot nunggu. nangiss..
saya tak naik. sebab tak suka. n gayat.
dulu muda muda remaja dah penahย  naik.
thanks but no thanks.

: : tengok dari jauh lagi gayat hoih : :
ok bersambung…

16 thoughts on “Hello Genting Highlands!

  1. las pi Genting 2007. nanti la tunggu hat dlm perut ni keluaq, hangkut semua satu famili pi pulak hehehehe ๐Ÿ™‚

Comments are closed.