3 Hari

3 hari tak reply komen terus rasa cam duhhh malas nya nak reply.
jangan tiru attitude ini.
feel feel ramai pengomen ni hah.
ada yang kata wah banyaknya entry sampai tak sempat nakcatch up.
sebenarnya entry kisah cuti cuti JB tu saya dah taip 2 minggu sudah.
so semua pun autopublish.
dah habis entry tu, dah takde lah ceritanya.
ok cerita memang ada tapi alasan biasa, kemalasan.
yang komen-komen tu kalau ada yang tanya soalan dan membutuhkan jawapan boleh la email saya.
yang saya ingat si ain komen pasal tudung.
yer ain, nanti kak simpan tudung merah hitam khas buatmu.
maria pun ada tanya pasal kredit tune hotel tu kan.
kredit tu maksudnya kalau kita beli entertainment package, nanti dia akan kirakan la kalau kita start amik pukul 2 petang, akan berakhir esoknya 2 petang gak untuk 24 jam.
entertainment package tu ada tv dan wifi.
btw maria, bila awak free ni? akak nak bagi hadiah dan nak beli PMC yang dah siap masak tu.
nanti DM akak kat twitter k?
korang teruskan mengomen yer.
hadiah untuk pengomen tegar akan terus berjalan hingga bulan disember 2013 nanti, insya Allah.
hmmm apa lagi yer..
tu je la kot buat masa ni. nanti me bebel lagi.
dadaaa..

9 thoughts on “3 Hari

  1. sy komen bkn sbb nk dpt hadiah
    tp sbb mmg suka nak komen
    *sambil jeling pengomen tegar yg lain*
    hehehe gurau2 je ye (H)

  2. kadang2 mmg kita ni terasa malas sgt nak reply…..tapi dah reply…tak sabaq plak nak tunggu org komen..kejap2 on blog….pengsann…..ahakz

Comments are closed.