Blog Maya Dot Com

2 Malam di Tune Hotel Danga Bay

saya nak share sikit info tentang tune hotel, danga bay, johor bahru.
ni kira first time lah saya stay kat tune hotel.
booking macam biasalah online je.
saya ambil quad room + entertainment package untuk 1 hari.
rm364 untuk 2 hari.

: :  besar hotel nya : :

: : lobi : :

: : lorong ke bilik : :
quad room ni connecting room.
1 bilik ada 2 single beds. satu lagi bilik queen bed.
mama tidur dengan caca. yaya sorang-sorang.

: : ni bilik saya dengan encik z: :

: : toilet bersih : :

: : berapa korang punya credit akan terpapar kat sini : :

: : pintu yang menghubungkan : :
entertainment package tu saya ambik untuk bilik diorang je.
so saya dengan encik z sangap je lah.
walaupun package tu cuma RM16 tapi me still kedekut miahahaha..

: : over tau caca  : :

: : sila bawak beg masing-masing yer anak-anak : :

: : setema plak kan dengan tune hotel : :

: : tq tune hotel! kami mesti pilih! : :
nanti pegi manila saya plan nak tidur kat tune hotel je sebab kat sana ada!
bila pulak nak pegi manila tu? teeeeeeeeeettttt!

    3 thoughts on “2 Malam di Tune Hotel Danga Bay

    1. emy@aldyst

      rm16 akak kata akak kedekut?

      eh…

      maknanya sy super kedekut.pasal sy stay tune kuta bali tak bayar pape extra..harga bilik je promo rm30/night…mmg tak sempat nak sangap pasal full aktiviti 🙂