Muslimah Love Fesyen

sepatutnya saya up entry ni duluย  baru up entry yang INI.
tapi sebab ramai yang tanya pasal jubah dress tu kan, tu sebab saya tak menyabo up dulu entry tu.
ok begini ceritanya (eh macam pernah ku baca ayat ini tapi di mana ya), saya dengan ernie baru set up satuย  blog jualan.
basically kami jual tudung, dress/jubah & seluar ala muslimah.
meniaga kecil kecilan lah gitu.
tapi sebab yer la kami bekerja merangkap isteri merangkap ibu merangkap suri rumah tangga, so blog tu memang sesimple saja lah.
ada yang ready stock, dan ada yang pre-order.
kalau ada yang berminat dengan baju/tudung kat blog tu, boleh je email saya atau ernie untuk pertanyaan.
bagi support pada saya & ernie, k?
ย http://muslimahlovefesyen.blogspot.com

 

8 thoughts on “Muslimah Love Fesyen

Comments are closed.