Entry Ala Ala Katanya

kaktin kata saya update entry ala ala je.
cam entry janji adooo.
yerlah yerlah. saya memang takde benda sangat nak cerita.
ok fine gambar memang ada tapi nak mengupload tu yang macam aduh saleha betoi.
ni saya tengah gigih resize dan upload gambar siem reap, legoland & laos. ingat senang? *jegil bijik mata
pastu nak karang cerita semua pun panjang panjang. serius tak larat.
ni pun balik kerja je mandi apa semua terus ngadap pc, tapi tak jugak siap siap nya.
saya tengah migraine ni. sakit sebelah kiri.
ok lah nak tidur lah. kenot tahan anymore.
tengok lah cuti 4 hari ni saya tak ke mana. i’ll try my best lah untuk update.

12 thoughts on “Entry Ala Ala Katanya

Comments are closed.