Dua Puluh Lima

dua puluh lima apa?
yer dua puluh lima hari bulan adik adik. hari gaji.
jatuh pulak hari jumaat.
girlfriends saya yang terdiri dari remember, naza & hasin ajak lunch together gether.
ingat nak pergi midvalley tapi parking semua pun full.
so divert ke plaza pantai. kita makan kat seoul garden. uhuu..
gambar masa makan takde sebab tak teringat. punya fokus pada pemakanan.

: : ok lah sekeping ni dalam kereta walaupun muka saya dengan remember tak nampak : :
lepas office pegi midvalley. mau tukar duit. kan saya nak pi laos.
so pegi lah kat money changer biasa tu.
tapi bila encik z tengok money changer kat sebelah tu dia punya rate lagi cantik menarik, terus kitorang beratur kat sebelah hehe.
so korang kalau nak tukar duit, boleh pegi my money master kat LG midvalley k.

: : ini lah rupa paras duit laos. KIP namanya : :
lepas tukar duit terus pi food court makan.
food court yang lama tu kan, haaaa korang jalan je ke depan sikit nanti nampak la food court baru tu.
lupa la namanya apa. lebih tersusun. i like.
saya makan pepperlunch express.
tapi saya makan for dinner la.
lepas makan pi nonton filem inggeris bertajuk mama.
cerita momok. tapi ujung ujung saya nangis sebab sedih hu hu.
mengisahkan 2 beradik comel yang ditinggalkan dalam sebuah rumah di hutan.
kemudian dibela oleh hantu, yang dipanggil mama oleh mereka.
kelas hantu boleh bela budak sampai bertahun tahun lamanya.
eh malas la nak taip tapi cerita ini adalah best.
taktau ada lagi ke tak kat wayang. kalau takde, korang beli DVD je lah.
ok tu jer. boi.

10 thoughts on “Dua Puluh Lima

  1. tukar duit kat mid valley lg murah kan…

    xpernh tukar lg..tp aritu jln2 mid valley tgk rate 3.2…ingat time tu jln masjid india biasa rendah..so mesti lg murah….

    sekali pergi, masjid dia 3.45…aikk lagi tinggi dari mid valley…walaupun beza sikit tetap nak yg murah…hehehe

    next time mid valley je la 😀

  2. yeayy setuju! kebetulan hasben kje kat garden, tukar kat mid je senang 😉
    destinasi cinta selepas laos kak?? n ramai cakap cite mama tu best, nak tgok jgak la 😀

Comments are closed.