Bye Bye Vientiane!

setelah 4 hari 3 malam berada di vientiane tiba lah masanya untuk kami berpisah sob sob sob.
flight balik 9.45 pagi waktu laos.

: : pose terakhir di bilik hotel : :

: : juga pose terakhir di dalam lif hotel : :

: : check out : :

: : tetiba dah sampai airport heh : :
dari hotel ke airport dalam 15 minit camtu je.
dah la kitorang sampai awal, ye la takut jugak kan nak lambat lambat, sat g kang apa-apa jadi ke kan.
so better sampai awal. tunggu je lah.
sambil melayan cerita momok korea yang bertajuk corridor whisper.
pastu pusing pusing dalam airport yang kecik benau ni.
naik atas pastu suka suka hati pegi kat tempat yang dilarang masuk hew hew hew.
ala nak bergambar je pun, bukan nak curi kapalterbang ponggg.

: : ada observation deck : :

: : ace the skyrider! : :
saya tak sengaja terpatahkan table ni haaaa.
terus ketakutannn. airasia jangan saman saya!
saya tak sengaja huhuhu..

: : saya dah pre order green curry chicken. sedap : :

: : encik z yang tak puas hati sebab dia makan pancake. nasib lewwww : :
bye-bye vientiane.
terima kasih di atas pengalaman yang diberikan.
🙂

12 thoughts on “Bye Bye Vientiane!

    • ada la ku bagi sesuap dua.
      tak nak la jadi isteri derhaka.
      nanti tak pasal kena tempeleng pulak.
      eh tapi takkan pasal nasi pun nak tempeleng kan?
      lain la kalau kantoi keluar dengan yentan lain #eh

Comments are closed.