Lihat Perutku Makin Ramping Kan…

STICKY MODE ENTRY. SCROLL DOWN UNTUK ENTRY TERBARU. TQ.

EDITED :

**utk pembaca blog Maya Dot Com sila bg password “Blog Maya Dot Com” untuk dapatkan special free gift anda!!

ada ke perut ramping?
bukan pinggang ke ramping?
kalau siapa ingat lagi la ada satu iklan tagline nya begitu.
alah tapi apa kisah perut ke pinggang ke ramping.
janji maksud sampai sudeh. benda kecik pun besar besarkan #aptb
ok akhir akhir ni kan saya macam ada kesedaran sivik la sikit tentang kecantikan.
eh kecantikan dan kesihatan.
lalu saya pun mencuba lah 2,3 jenis produk kecantikan dan kesihatan.
salah satunya ialah produk felinna inchloss.
ada ke yang tak pernah dengar pasal felinna inchloss?
apa? tak pernah? ok kalau tak pernah saya nak bagitau ni.
Felinna Inchloss Lotion merupakan losyen badan yang akan membuatkan badan anda ramping, mewujudkan keanjalan, kesegaran, kelancaran dan kelembutan pada kulit anda dengan penggunaan harian.
Amboi DBP sangat bahasa daku.
Ah perkataan senangnya menguruskan badan, menghilangkan lemak dan selulit di perut, paha dan kawasan kawasan lain yang sewaktu dengannya dan membuat kulit lebih anjal.
Kandungan Felinna Inchloss Lotion adalah 180 ML dan boleh bertahan maksimum sehingga 2 bulan lamanya.
Bahan bahan yang terdapat dalam Felinna Inchloss adalah :
1.  Ekstrak aloe vera
2.  Sodium edta
3.  Triethanolamine
4.  Acrylate
5. Ekstrak Iris florantina
6.  Glycerine
7.  Capsaicin
8. Pewangi
9. Methylparaben
10. Ethyiparaen
11. N-butylparaben
12. Propyparaben
13. Isoubutylparaben
14. Air R.O
Info berkenaan Felinna Inchloss Lotion :
1. Untuk membuang lemak berlebihan
2. Diformulasi dari bahan semulajadi yang selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.
3. Dibacakan 30 juzuk Al-Quran di Maahad Tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang. Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna.(Jadi jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.)
4. Yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.
5. Selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.
6. Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)
CARA GUNA:
Lepas mandi (pagi & malam), letak dan sapukan Felinna Inchloss Lotion ni kat tempat tempat yang bermasalah tu contohnya kat paha ke, kat perut ke, kat bawah lengan ke, kat mana-manalah kat badan korang yang korang rasa penuh dengan selulit jahat.
30 minit lepas makan pun boleh jugak sapukan kat perut.
Kira tak sempat lemak nak bersatu padu dengan badan korang dia dah terbakau dek Felinna Inchloss ini.
Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
Hasilnya sistem penghadaman kita akan berkerja dengan lebih pantas.
So far saya dah guna lebih kurang seminggu gitu lah.
Saya suka sebab dia takde bau bau yang menyengat, bau kunyit ke halia ke memang takde.
Bau dia wangi je macam bau losyen losyen biasa. Losyen dia warna pink tau. I like.
Pastu yang bestnya lepas sapu tu rasa panas berangin je.
Rasa puas la waktu tu sebab cam hmmm matilah kauuuu lemak lemak di perutttt ku.
Eh pendek katanya memang puas hatilah pakai Felinna Inchloss Lotion ni.
Dan ehem ehem 2 helai jeans saya yang memang selama ni bila pakai rasa tersentil je perut terkeluar, sekarang tidak lagi.
Cam dah sedang elok je saya boleh bernafas hewhew.
So korang jom lah cuba ramai ramai. Kita ramping sama-sama nak nak nak??
Kalau nak, apa lagi boleh place your order now.
Contact Zainab’Abidah kat 012 2292 739.
Kalau rasa malu nak talk talk, boleh LIKE, INBOX dan baca banyak lagi informasi berkenaan Felinna Inchloss Lotion ni kat FACEBOOK.
Boleh jugak klik direct dari banner yang saya letak nun kat atas sana nun.
Saya dah nak hampir ramping, anda bila lagi? gi gi gi gi gi gi gi gi giiiiii… *suara bergema

6 thoughts on “Lihat Perutku Makin Ramping Kan…

Comments are closed.