Lagi Family Day @ Sunway Lagoon

kalau hari tu family day untuk sektor saya, kali ni untuk sektor encik z pula.
kebetulan tempatnya sama kat sunway lagoon.
tapi yang bezanya kali ni saya dapat bawak yaya, mama, kaklong, caca, cici dan bibik jua.
the more of coz la the merrier kan.
kami 3 beranak pergi pagi pagi.
yang lain tu lambat sikit pun sokayyy la kan.
yaya masuk pertandingan mewarna, tapi takde rezeki. tak menang pun.
saya rasa dia macam tak berapa ada bakat mewarna, saya rasa dia lebih kepada bakat menulis.
tengok dia buat karangan macam terkagum kagum jugak la saya membacanya.
belon yang banyak dan berwarna warni.
sat g masa pelancaran akan dilepaskan ke angkasa dan kembali ku tetap berada di sisi cinta kita¬† bagaikan fantasiiiii…
sebelum tu ada senamrobik.
kemain anak saya berlancing lancing. eh saya pun sama.
encik z takde sebab jaga beg.
kitorang tak dapat tempat duduk, so bentang tikar dan duduk kat bawah saja.

: : lepas pelancaran belon pun dilepaskan ke angkasa dan kembali ku tetap berada di sisiiiii : :
macam family day sektor saya hari tu kawasannya agak kecil.
kali ni kawasan besar, ada stage yang besar nun kat belakang tu.
dah selesai acara family day bagai, tak lama tu kaklong dan lain lain pun sampai.
tak tunggu lama lah budak budak ni. terus terjun masuk air.
saya macam biasa, tak mandi. perati depa je lah.
goggle dan board dilihat kali terakhir.
yer, caca hilangkan dedua benda ni. walhal baru je beli semalamnya.
punya bebel saya kat dia sampai merajuk dia taknak kawan dengan saya.
geram lah! bila tanya taktau tau tak tau. pffffttt…

: : cici macam biasa. buat hal sendiri. swimming suit turun temurun : :
encik z sewa pelampung ni ha.
pastu tah mana2 depa 3 beranak pergi.
saya, kaklong dengan mama lepak je gossip hal keluarga.
bibik bawak cici mandi.

: : tak lama, menyusu pastu tidur : :

: : JKK stands for dot dot dot : :

3 thoughts on “Lagi Family Day @ Sunway Lagoon

  1. ari tu OD sector pon wat family day kt sunway lagooon…..but too bad cz my asben xdpat follow…rugi satu ticket freeee…T_T

Comments are closed.