Happy 34th Birthday Normaya ^__^

untuk birthday luncheon tahun ni saya memilih restoran full house kat wangsa walk.
senang pun senang kot sebab dekat dengan rumah kan.
so dari midvalley terus zasss ke wangsa walk.
tak ramai pun customer kat full house masa ni, so sekejapan makanan sudah terhidang di depan mata.
dalam fullhouse ni ada jugak kedai jual baju dan aksesori.
kebanyakan barang semua pun ala ala kpop.
aterrr nama pun restoran korea kan.

: : kemain anak dara berdua ni : :
ok food sudah sampai.
tak sempat nak snap gambar semua food.
tapi semua pun order sphagetti dan steak.
tapi sphagetti rasa lain lain la. steak pun sirloin, lamb dan beef.
so cuit cuit sama rasa.
saya je order korean food ni ha, tapi takde la pelik pun sangat makanannya.
roti dengan daging jugak.

: : drinks & dessert : :
semua makanan pun adalah ohsem. sedap sedap belaka.
puas hati lah kekiranya.
masa tunggu makanan sampai, encik z menghilang.
saya ingat ke manalah ia rupanya dia suprise suprise beli kek ini.
walaupun cuma sepotong tapi sumpah saya terharu!
dah la siap tulis pulak tu.
sweet sungguh. suami siapa lah ni.
kadang beli sebijik kek pun bukannya habis makan.
hah beli satu slice ni ngam ngam semua rasa sorang sikit.
tiada pembaziran berlaku.

: : muahsss sayang mommy! : :
tak complete sebenarnya ni. cici takde.
harap harap cici dah besar esok tengok gambar ni jangan marah mommy yer sayang.
nanti ada rezeki kita jalan jalan satu family.
di usia saya yang ke 34 tahun ni, saya gembira dan sangat bahagia.
ada suami yang baik, penyabar dan begitu menyayangi saya.
ada seorang anak perempuan yang bijak dan comel.
ada keluarga yang selalu bersama saya dalam susah dan senang.
ada kawan-kawan yang menerima saya seadanya.
sesungguhnya saya seorang wanita yang sangat bertuah.
saya mahu persekitaran saya terus positif. saya mahu menikmati hidup ini dengan semaksimumnya.
terima kasih Allah kerana meminjamkan insan-insan istimewa ini untuk saya.
semoga bukan saja di dunia, tapi kita semua akan berjumpa kembali di syurga, insya Allah 🙂
selamat hari jadi yang ke 34 tahun normaya!

14 thoughts on “Happy 34th Birthday Normaya ^__^

  1. family yg awesome, Alhamdulillah =) (Y)
    selamat ulangtahun kelahiran kak Mya.
    semoga murah rezeki, sentiasa di bawah redha Illahi hendaknya (L)

  2. laaaa.. dah tua rupanya tuan punya blog blogmaya.com ni. heheheheh..

    anyway, happy belated birthday. Moga kekal ceria hingga ke syurga.

  3. eh! kita sebayalah….he3 #berangan
    yerlah, next birthday aku blum…hiks

    btw, Happy Birthday dear MayahSopiah. Allah Bless u 🙂

Comments are closed.