Felinna Beauty Vitamin C Plus Pure Collagen

so macam mana korang dah try ke felinna inchloss?
saya suka betul bila lepas sapu tu panas panas pijau.
kalau belum beli, korang boleh beli kat SINI k?
ok satu lagi produk keluaran felinna beauty ialah Vitamin C Plus Pure Collagen.
Kandungan dalam VCPPC ni ialah collagen marine, extract gluta, vitamin C & extract citrus.
kelebihan VCPCC ni ialah :
– Mencantikkan kulit secara semulajadi.
– Mengurangkan jerawat dan bintik-bintik hitam di muka.
– Mengurangkan kedutan akibat proses penuaan.
– Mencegah dari pelbagai penyakit kulit.
Cara makan, ambil 2 kapsul setiap malam lepas makan.
InsyaAllah boleh nampak hasilnya jika dimakan secara berterusan.
Harga? Jangan risau. Mampu milik punya lah.
RM85.00 untuk semenanjung malaysia, dan RM90 untuk sabah dan sarawak.
Berminat nak beli boleh contact Zainab’Abidah kat 012 2292 739.
Kalau rasa malu nak talk talk, boleh LIKE, INBOX dan baca banyak lagi informasi berkenaan Felinna Beauty Vitamin C Plus Pure Collagen ni kat FACEBOOK.
Boleh jugak klik direct dari banner yang saya letak nun kat atas sana nun.
tapi yang paling penting masa korang makan VCPPC ni korang kena minum air masak banyak banyak tau bagi mengatasi healing crisis.
masa korang contact Zainab’Abidah untuk pembelian, sila nyatakan password “Blog Maya Dot Com” untuk dapatkan special free gift!

One thought on “Felinna Beauty Vitamin C Plus Pure Collagen

Comments are closed.