Aku Suka Dia

amboi dah setahun rupanya saya tak update blog yer #lawakhambar
tak perlu la saya nak bagi alasan lagi.
dah lebih lapanploh kali kot dok bagi alasan yang sama.
so kalau ada saya update, ada lah. kalau takde, takde lah.
cerita pun mesti la cerita yang dah tertunggak tertonggeng. lantakkan sana.
blog saya, so saya punya suka *libas tudung
ni cerita pergi karaoke dengan encik z, kaklong, yaya & caca.
pegi kat superstar karaoke kat wangsa walk sana.
ambik bilik promosi krismas RM68 untuk 2 jam.
first time saya datang sini ni.
tujuan, nak suruh yaya menyanyi. suka nyanyi dia tu.

: : pakej tu dapat makanan ni ha, 4 aiskrim, satu jug air ribena, popcorn dan kalendar : :

: : excited : :
lalu marilah menyanyi.
lagu apa yang semangat sangat nyanyi bukak mulut memasing?
oooo lagu ku lebih tahu mila.
lagu favourite si caca.
saya tolong pilih pilih lagu yang bersesuaian.
tapi harus lah saya nyanyi juga.
walaupun suara ke laut ke laut ke laut, apa saya kisah?
duet lagu surga cinta.
lagu cinta kami. cinta lah sangat. heh.
baju saya tu saya beli kat BTS. RM35. sila cakap cantik.
pakai inner neck ninja. sapa nak beli boleh contact saya. dan shawl dari china.
waktu kaklong tengah syok bergelek nyanyi lagu dangdut, caca buat hal pulak dah.
dok jerit jerit nak susuuuuu susuuuu..
haisyooo caca, baru ibu nak berdangdut, potong tauuuu.

: : apa kes??? : :

: : antara laguĀ  yang dinyanyikan bersama : :
saya ada rakam yaya nyanyi lagu aku suka dia.
tapi boleh pulak ada adegan 18SX maka nya tak sesuai nak letak kat sini. pfffftt.
sebagai galang ganti saya up kan video ni yaya nyanyi aku suka dia masa kat JB hari tu.
layannn…
P/S : nama pun karaoke uolls. apa kisah nak pakai suara dalam ke, suara luar ke, suara kepit ke, suara soprano ke. chill sudehhhh..
This entry was posted in Caca, Family, My Love, Yaya. Bookmark the permalink.

6 Responses to Aku Suka Dia

  1. MrJocko says:

    sedap suara YAYA ni,,,

  2. Cutenye Yaya!! siap ade penari latar lagi..hiks!! Ada bakat nie kak..

  3. purpledi says:

    yang lagu ruffedge tu konpem mommynya yg nyanyi

  4. suriaamanda says:

    along x pernah bawak dania karaoke lagi…tp along noticed dia mmg pandai nyanyi especially lagu stacy Kisah Dongeng

Comments are closed.