Belated Birthday Celebration

awal bulan 12 hari tu saya buat simple belated birthday celebration untuk yaya & caca.
walaupun birthday caca bulan 8, dan birthday yaya bulan 10.
memandangkan nak together gether tu sesuai bulan 12 je, tu yang terpaksa tangguh.
walaupun sebenarnya saya macam saja je nak buat birthday party ni.
esok esok yaya dah besar, adalah kenangan untuk dia.
saya buat kat rumah kaklong.
jemputan pun saudara mara dan kawan-kawan rapat saja.
rapat dari segi hubungan, dan rapat dari segi tempat tinggal.
boleh camtu?
aterrrr.. rumah kaklong tu jauh nun di ceruk.
so ajak yang dekat dekat sudeh.
food adalah banyak.
ramai yang sponsor.
tapi saya dah tak berapa ingat.
rasanya ada lontong, sphagetti, bubur durian, puding roti, ermmm ada lagi la lain-lain.
tapi serius memang banyak.
eh tengok gambar je la eh. saya malas nak menaip bebel bebel.

: : ayah chu & mama yana : :

: : baru 3 orang anak saudara, mama yana dah pusing dibuatnya : :

: : caca & cici : :

: : ernie zuraida harus ada. kalau tak wajibb ku sentap : :

: : pencinta biru : :

: : kesian birthday girl lapar yer : :
kek adalah dari secret recipe.
mango apa ke tajuknya. sedap lah.

: : ada pun sekeping gambar ayah. sian ia selalu takde dalam gambar : :

: : apa fesyen rambut anak saya tu taktau lah. kusut masai : :

: : sama umur tapi nurin nampak lagi matured : :

: : opah & cucus : :

: : mariah pun ada. dia busy suapkan anaknya makan, saya pulak busy nak bergossip. ampun mariah : :

: : minah taiwan pun ada. dia dah balik malaysia for good. welcome back bebeh : :

: : rania yang comel rasa nak picit jeeee pipi ia : :

: : caca tengah perform nyanyi lagu mila. apa motip tangan mendepang ntah : :

: : birthday wishes : :

: : birthday girls with prezen : :
tq semua yang hadir.
sorry kalau terkurang layanan ke hapa eh.
insyaAllah panjang umur tahun depan kita jumpa lagi nooo.
to yaya & caca, happy birthday sayang!!!
mommy love love awak berdua!

4 thoughts on “Belated Birthday Celebration

  1. aku ingat lagi ko jemput ni
    tp coi bz time tu
    harap aku mencari umah area sana mmg tidak le..sesat barat kang
    kalo umah ko sdiri tu pejam mata jek 🙂

Comments are closed.