5 Days

assalammualaikum…
salam pagi isnin korang 🙂
saya cuti ni ha. 5 hari setengah.
start hari ni. sampai isnin, half day pagi.
nak pergi mana? tak pergi mana lah.
dah banyak sangat jalan kot cuti sekolah ni.
duit pun dah tak berapa nak ada dah.
saya cuti sebab nak menghabiskan annual leave ni ha.
tu pun lepas plan plan, ada balance lagi sehari.
tengok lah nanti selit selit kat mana-mana.
tadi siapkan breakfast encik z.
ada daging burger je pun dalam fridge.
fridge dah kosong sebab yer la asyik ke sana ke mari je kan.
nanti tunggu yaya bangun, nak masak mushroom soup kegemaran dia.
ni online kejap baca blog korang 🙂
ok la saya nak basuh pinggan, nak mesin baju jap.
tengok lah kalau sempat saya update lah cerita cerita yang tertunggak tertonggeng tu ha.
korang, happy working ya!
love, 🙂

4 thoughts on “5 Days

    • tak blh. kalau nak kena jual, tapi akak takleh jual sebab mc dah melebihi yg ditetapkan. gitu ler.

Comments are closed.