Welcome FLX!

ramai yang ingat saya & encik z tukar persona eh.
mana ada. persona tu kereta adil.
saya pinjam waktu myavi saya accident tu.
6 minggu kot pakai persona. merasa lah kan.
kitorang ambik saga flx executive saja.
ceyyy ceyyyy nak juga mention executive tuuu hewhew.
rasanya buat masa ni itulah yang kami mampu.
syukur.
tapi kali ni loan nama encik z.
yeayy.. cantiklah payslip saya bulan depan.
pastu duit jual kereta tu saya bayar hutang piutang.
jangan ingat saya mewah bebenau.
hutang keliling pinggang.
dan akhirnya berjaya jugak saya terminate 2 kad kredit.
akhirnya setelah bertahun tahun hidup dalam kesengsaraan.
yer kesengsaraan yang dicari sendiri. heh.

: : sign bang jangan tak sign : :
proses loan dalam hmmm 3 minggu jugak kot?
yer lah nama pun nak pinjam duit orang, so bertabah je la menanti.
alhamdulillah selesai semua.
8hb november 2011, selamat datang saga flx ke keluarga encik z dan puan normaya yer.
marilah kita berbaik baik ote?
malam dapat kereta, malam tu jugak drive pegi LEP sebab nak pulangkan kereta adil.
mendapat la terketar ketar sebab 6 minggu dah tak drive kan.
dah la kereta baru, signal myvi belah kanan, flx ni belah kiri.
confuse confuse.
pastu drive plak malam, dari setapak ke sri kembangan bukannya dekat.
lalu mrr2, jalan sesak. hujan lebat. adoiyai nya pun.
tapi tu semua kan pengalaman ye tak.
cuma dengan pengalaman lah akan menjadikan kita insan yang lebih baik dari sebelumnya 😉
P/S : nama je teaser legoland tu walhal satu hapa saya tak menaip pun. tsk…

18 thoughts on “Welcome FLX!

    • dah buang dah plastiknya.. ajer giler nk biar plastik lama lama..
      jakun benau kan.
      meh meh numpang meh..

  1. wah kak…sama la kereta kita…

    sama color
    sama jenis
    sama executive

    tak sama no plat je…kt WVS 😀

    kt pon kalo bawa kete perodua terkial2…signal n wiper 🙂

    • yeke.. gimme 5! blh buat persatuan ni hehe..
      tu la pasal.. signal wiper semua akak terkial2 lg ni ha..

  2. maya….date 8 november 2011..mesti salah naip nih..hehehehe..cantik kaler kereta baru tuh…ermmm bau kedai lagikk…ponnn ponnn 😀

Comments are closed.