Trunki Bag Yang Comel :)

korang pernah dengar trunki bag tak?
saya first time dengar tengok kat blog syana lah.
terus cam somelnya beg ini.
lalu nak beli untuk yaya.
tapi terlambat order, syana dah tutup pun ordernya.
tapi orang kata kalau rezeki tak ke mana.
ada rezeki saya. syana adjust gitu gini maka dapatlah saya beli.
tapi beli trunki bag ni kena tunggu.
kira takde lah dapat there n there.
sebulan lepas tu kot baru dapat.
masa dapat beg ni saya snap gambar, tapi pastu tak ingat dah save kat mana.
dalam BB ke, dalam kamera ke, ipad ke. hilang begitu saja.
tapi takpe, ni saya snap lain dengan si pemilik beg ini.
inilah dia pemiliknya.
aiyoo bercapuk bedak anak saya.
masa ni nak gerak ke raub. angin kuat sangat, sebab nak hujan.
tu rambut dia pun terbang terbangan tu.

: : cewahh.. nak ke mana tu??? : :
beg ni takde la besar sangat tapi sokayy la.
untuk perjalanan singkat singkat.
boleh letak baju dan toiletries anak-anak.
korang kalau ada yang berminat boleh terjah ENTRY SYANA yang ni.
cepat sebab syana dah nak close order tu.
selamat bertrunki trunki!

5 thoughts on “Trunki Bag Yang Comel :)

Comments are closed.