Suria Apartment Bukit Merah Laketown

masa cuti hari raya haji hari tu saya dengan family ada buat percutian pendek ke bukit merah.
pendek betul la kekira. sebab dari TLJ ke bukit merah tu, 45 minit tak sampai heh.
yang sebenarnya saya plan nak pergi kuala gula atau kuala sepetang, tapi chalet situ semua pun full.
saya memang nak bawak yaya tidur kat resort/hotel sempena birthday dia.
last last pergi je lah bukit merah.
tapi memang saya dah cakap dengan yaya taknak pergi mandi manda kat water park.
nak buat something else.
so pegi. oh kaklong sekeluarga pun ada juga.
saya google je apartment kat bukit merah.
terdamparlah kat banyak website. tapi of coz saya cari yang paling murah.
dan dapatlah 1 bedroom apartment dengan harga RM140/=
ntah lah murah ke mahal. tapi tu lah paling murah saya jumpa huhu.
tapi keseluruhan apartment ni sokayy la. memuaskan.
takde komplen. kitorang ambil 2 bilik, berlainan floor.
depan ni luas. kalau bawak toto boleh jeĀ  hampar tidur ramai ramai.

: : katil yang memula molek : :

: : kemudian dihuru hara kan : :

: : ada toto dan bantal extra : :

: : sinki dan mini fridge : :

: : toilet : :
very basic la tapi alhamdulillah selesa.
korang kot nak cari 1 bedroom apartment kat bukit merah, boleh la consider yang ni.
ownernya encik idris 012 5440203.

One thought on “Suria Apartment Bukit Merah Laketown

Comments are closed.